Harry és Meghan
Fotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

​Továbbra sem valószínű, hogy Harry és Meghan gyerekei királyi címeket kapnak

Amikor a királynő tavaly szeptemberben sajnálatos módon elhunyt, megindultak a találgatások arról, hogy Harry herceg és Meghan Markle gyermekei használhatják-e majd a „herceg" és „hercegnő" címeket.


A helyzet a következő: most, hogy a 3 éves Archie-nak és az 1 éves Lilibetnek már király a nagyapja, technikailag jogosultak ezekre a királyi címekre, de a hivatalos öröklési sorban még mindig Master Archie Mountbatten-Windsor és Miss Lilibet Mountbatten-Windsor néven szerepelnek.

Ez is érdekelhet: Harry bocsánatkérést követel Károlytól a koronázás előtt

Richard Fitzwilliams számára Károly király döntése, hogy kilakoltatja a Sussexeket a windsori Frogmore Cottage-ból, azt jelenti, hogy Harry és Meghan gyermekei, Archie és Lili nagy valószínűséggel nem kapnak címeket.

Richard hozzátette, hogy ezek a legutóbbi események azt jelentik, hogy a család „keveset fog Nagy-Britanniában tartózkodni".

Ha tovább olvasnál: Harry és Meghan kislánya megdöbbentette szüleit

Archie, Meghan \u00e9s Harry

Fotó: Toby Melville - Pool/Getty Images

A napokban derült ki, hogy Károly arra kérte Harryt és Meghant, hogy teljesen ürítsék ki Frogmore Cottage-ot. Eddig a ház szolgált a Sussexek otthonául, valahányszor új kaliforniai otthonukból Nagy-Britanniába látogattak.

Ez az otthon szentimentális értékkel bír a család számára, akik néhány hónapig ott éltek, amíg Archie baba volt, és még mindig sok holmijuk van ott. Omid Scobie királyi szakértő szerint ez azt jelenti, hogy Sussexéknek egyre nehezebb lesz Nagy-Britanniába látogatniuk. Frogmore a windsori birtokon található, ami azt jelenti, hogy a királyi családok számára biztosított magas szintű Met Police védelemben részesül.

Amikor Harry és Meghan lemondott a királyi feladataikról, ők maguk már nem részesülhettek rendőri védelemben. Bár az Egyesült Királyságban tett látogatásaikra saját magánbiztonsági tisztjeiket is magukkal hozzák, ezek a tisztek nem viselhetnek fegyvert, ami fokozott veszélynek teheti ki Sussexéket.

Forrás: Marie Claire

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!


A figyelmetekbe ajánljuk