Angelina Jolie 2023-ban
Fotó: Getty Images

Angelina Jolie ezért vállal mostanában sokkal kevesebb szerepet

Angelina Jolie-t a 2000-es években Hollywood egyik legnagyobb női sztárjaként jegyezték, utóbbi időben azonban megcsappant filmes szerepeinek száma. Nem véletlen, hiszen saját elmondása szerint épp átalakulóban van az élete, több mindenre is fókuszálnia kell, a filmezés viszont most épp nem fér bele.


Friss interjújában a színésznő elmagyarázta annak okát, miért nem szerepel már olyan gyakran a filmekben. Amellett, hogy egy új, szociálisan tudatos üzleti vállalkozására, az Atelier Jolie-ra koncentrál, maga is egy mentális átalakulási időszakon megy keresztül.

Ezt is olvasd el! Top 5 leggazdagabb színésznő a világon

Most azon tűnődöm, hogy nem tudom, mi a stílusom, mert 48 évesen még mindig nem értem, ki vagyok. Azt hiszem, személyiségem is átalakulóban van éppen. Mostanában kicsit levertnek éreztem magam. Úgy gondolom, hogy egy évtizede nem vagyok önmagam bizonyos értelemben, de ebbe nem akarok mélyebben belemenni

– nyilatkozta a Brad Pitt-től 2019-ben elváltAngelina Jolie.

Luxuscikkeket áruló vállalkozásáról pedig ezt nyilatkozta:

Azt hiszem, ez részben terápiás célt is szolgál számomra. Egy kreatív térben dolgozni olyan emberekkel, akikben megbízol, és újra felfedezni önmagad. Remélem, hogy az életem számos területén tudok változtatni. Ez pedig előremutató.

Ez is érdekelhet: Brad Pitt beperelte Angelina Jolie-t közös borászatuk miatt

Angelina Jolie \u00e9s Brad Pitt m\u00e9g h\u00e1zask\u00e9nt, 2015-ben

Angelina Jolie és Brad Pitt még házasként, 2015-ben

Fotó: Getty Images

Mindez azt eredményezi, hogy csak olyan munkákat vállal el, amelyek nem igényelnek hosszú forgatásokat. A színészkedéstől való távolodása ellenére Jolie várhatóan a közeljövőben is szerepelni fog néhány moziban, köztük például az új Kung Fu Panda-ban szinkronhangként.

Angelina Jolie emellett a tervek szerint feltűnik az Every Note Played című – egyelőre magyar címet nem kapó – drámában is, amely egy betegségben szenvedő zongoratanárról szól, akinek gondozását elhidegült felesége vállalja. A színésznő egy Maria című filmhez is csatlakozott, amelyben Maria Callas operaénekesnő utolsó napjait alakítaná az 1970-es évek Párizsában. A Kung Fu Panda 4 2024-es bemutatójának kivételével azonban egyik filmnek sincs konkrét megjelenési dátuma.

Lehet, hogy már nem láthatjuk annyiszor, de amikor feltűnik a vásznon, sosem csalódik benne a közönség. Akik az életemre törnek című akcióthrillerben és a Marvel-univerzum Örökkévalók címre hallgató, ugyancsak 2021-es darabjában láthattuk legutóbb, de izgatottan várjuk újabb felbukkanásait.

A figyelmetekbe ajánljuk