angelina jolie
Megérkezett a Sicario és A préri urai Oscar-jelölt forgatókönyvírója új filmjének első előzetese.


Taylor Sheridan először íróként szerzett nevet magának, miután neki köszönhettük a Sicario és A préri urainak a forgatókönyvét, utóbbival egy Oscar-jelölést is begyűjtve. De 2017 óta rendezőként is aktív, 2017-ben maga vezényelte le az Elizabeth Olsen és Jeremy Renner főszereplésével készült Wind Rivert.

Azóta viszont nem nagyon láthattunk tőle filmet, mivel főleg Yellowstone című sorozatával volt elfoglalva. Most viszont négy évvel előző mozis projektje után megérkezett a következő előzetese, ami Michael Koryta 2014-es Those Who Wish Me Dead című regényének adaptációja.

Angelina Jolie egy túlélésszakértőt alakít igen komoly túlélő-bűntudattal, mivel ő az egyetlen túlélője egy rosszul elsült erdőtüzes mentőakciónak. Aztán egy nap talál egy 12 éves kisfiút, akire két bérgyilkos vadászik. Úgy dönt, hogy védelmébe veszi a gyereket, megküzdve egy újabb erdőtűzzel is. A filmet május 14-én mutatják be a mozikban az Egyesült államokban, de aznap rögtön elérhetővé válik az HBO streaming-szolgáltatásain is.

(Forrás: Consequence)

A figyelmetekbe ajánljuk