A széria alapjául szolgáló film forgatásán jött össze Angelina Jolie és Brad Pitt, mely egyúttal utóbbi, Jennifer Anistonnal kötött házasságának végét is jelentette.


Az Amazonra készülő feldolgozás főszereplői azonban nem a két Oscar-díjas színész, hanem Phoebe Waller-Bridge és Donald Glover főszereplésével készül majd. A két művészt szerepelt már együtt a mozivásznon, a 2018-as Solo: Egy Star Wars-történetben ugyanis mindketten játszottak – derül ki a Hollywood Reporter beszámolójából. A Mr. és Mrs. Smith sorozatadaptációja várhatóan 2022-ben lesz elérhető a streaming szolgáltató kínálatában.

\u200bPhoebe Waller-Bridge \u00e9s Donald Glover

Phoebe Waller-Bridge és Donald Glover 2019-es BAFTA-gálán.

Getty Images

Phoebe Waller-Bridge Fleabag című sorozatával íróként és főszereplőként is többszörösen díjazott alkotó, Donald Glover pedig az Atlantával ért el hasonló sikereket, szintén íróként és színészként is az utóbbi években.

Az eredeti Mr. és Mrs. Smith amerikai akcióvígjáték 2005-ben került a mozikba és 487 millió dolláros bevételt csinált, de leginkább arról híres, hogy ennek a forgatásán jött össze Angelina Jolie és Brad Pitt, akik ezután tizenkét évig voltak együtt és hat gyereket neveltek közösen. Az utóbbi években azonban nagyon csúnya körülmények között ők is elváltak.

Friss

A virtuális valóság révén megismerhetjük az emberi pszichét is?

A virtuális valóság biztos pont lehet az emberismeretben a jövőben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk