Clarice címmel készül az az új amerikai tévésorozat, amelynek történetszála A bárányok hallgatnak című kasszasikert követi. A sztori szerint az FBI nyomozója, Clarice Starling egy évvel Buffalo Bill gyilkosságai után áll ismét munkába.


Az ezúttal az ausztrál származású Rebecca Breeds alakította főhősnőnek ismét elvetemült sorozatgyilkosokkal gyűlik majd meg a baja, ráadásul a washingtoni politikai életet is jobban megismeri.

A CBS csatorna első előzetese ugyanakkor nem sokat árul el az új gonosztevőkről, inkább olyan, mintha Clarice a korábbi gyilkosságsorozat, illetve a Hannibal Lecterrel való találkozása emlékeit élné újra.

A széria első részét 2021. február 9-én mutatják be a tengerentúlon, valamint a CBS előfizetős online felületén. Hogy a sorozatban maga Hannibal is feltűnik-e, egyelőre nem tudni.

via 24.hu

Friss

Lady Gaga lett a Dom Pérignon legújabb arca

Debütált a Dom Pérignon rosé 2005 limitált kiadású jeroboam palackja, amit nem mást, mint az többszörös Grammy - és Oscar-díjas énekesnő, Lady Gaga tervezett Nicola Formichetti divatigazgatóval.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk