Clarice címmel készül az az új amerikai tévésorozat, amelynek történetszála A bárányok hallgatnak című kasszasikert követi. A sztori szerint az FBI nyomozója, Clarice Starling egy évvel Buffalo Bill gyilkosságai után áll ismét munkába.


Az ezúttal az ausztrál származású Rebecca Breeds alakította főhősnőnek ismét elvetemült sorozatgyilkosokkal gyűlik majd meg a baja, ráadásul a washingtoni politikai életet is jobban megismeri.

A CBS csatorna első előzetese ugyanakkor nem sokat árul el az új gonosztevőkről, inkább olyan, mintha Clarice a korábbi gyilkosságsorozat, illetve a Hannibal Lecterrel való találkozása emlékeit élné újra.

A széria első részét 2021. február 9-én mutatják be a tengerentúlon, valamint a CBS előfizetős online felületén. Hogy a sorozatban maga Hannibal is feltűnik-e, egyelőre nem tudni.

via 24.hu

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk