A Griselda Recordsnak idén zenei fronton nagyon erős és sűrű éve volt, januárra pedig még egy saját egészestés filmet is kiadnak, amihez természetesen jön filmzenelemez is.


A new yorki Buffaloban székelő Griselda Recordst 2012-ben alapította a rapper Westside Gunn, mostanra pedig az egyik legmenőbb brandnek számítanak a műfajon belül. Idén pedig minden eddiginél nagyobb és tartalmasabb évük volt. Idén ugyanis majdnem annyi lemezt adtak ki, mint 2012 óta összesen. Kaptunk három új Westside Gunn, egy Conway The Machine, egy Armani Ceasar, továbbá egy Benny The Butcher lemezt, sőt Boldy James egy igen jól fogadott mixtape-pel is kijött a kiadó égisze alatt két másik, kollaboratív idei anyaga mellett.

Ugyanakkor kicsit sem lassítanak, úgy tűnik. Mint kiderült, a kiadó készített egy egész fikciós filmet is, amiben szereplőként feltűnnek zenészeik is. A fent felsorolt listából mindenkit viszont láthatunk majd benne, a film főszereplője pedig Benny The Butcher.

A Griselda hivatalos közleményéből ezt tudhatjuk meg a film történetéről:

Az AK Reed által rendezett film egy nagyvárosi történet, amiben Benny The butcher egy buffaloi gengsztert alakít, aki küzd azzal, hogy jó útra térjen börtönből való szabadulása után. Hunter nevű hősünk eldönti, hogy soha többé nem tér vissza az alvilágba, miután szabadságát vesztette miatta. Próbál új életet kezdeni, szerelembe esik, de hamarosan muszáj szembenéznie múltja démonaival, ami konfliktusokat szül.

A film január 15-én jelenik meg, online pénzért ki lehet majd kölcsönözni, illetve január 8-án kijön a filmzenéje is külön, amiről az első dalt már meg is hallgathatjuk.

(Forrás: Brooklyn Vegan)

A figyelmetekbe ajánljuk