Megérkezett A bárányok hallgatnak-sorozat első előzetese
Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, Clarice címmel sorozat készül Jonathan Demme ikonikus filmjéből, melyhez most megérkezett az első előzetes is.


Az 1991-ben bemutatott Oscar-díjas horror sorozatadaptációja február 11-én debütál a CBS csatornáján. Központi karaktere Clarice Starling lesz, akit az eredeti filmben Jodie Foster olyan sikeresen alakított, hogy meg is kapta érte a legjobb női főszereplőnek járó aranyszobrot. A csatorna egyébként nem birtokolja az eredeti film jogait, így szó szerinti utalásra ne számítsunk Hannibal Lecterrel, vagyis a szintén Oscar-nyertes Anthony Hopkinsszal kapcsolatban.

A feldolgozás egy évvel az eredeti történet után játszódik, ám a sorozatgyilkosok helyett inkább az FBI-nyomozó privát életét mutatja be – írja a MovieWob. Az előzetesből kiderül, hogy a Buffalo Bill-ügy megoldása miatt országos ismertségre szert tett Starlingot arra szeretnék rávenni, hogy visszatérjen munkájához.

A főhőst Rebecca Breeds alakítja, de felbukkan még mellette a Walking Deadből ismert Michael Cudlitz és a Kalandférgek sztárja Kal Penn is.

A figyelmetekbe ajánljuk