Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, Clarice címmel sorozat készül Jonathan Demme ikonikus filmjéből, melyhez most megérkezett az első előzetes is.


Az 1991-ben bemutatott Oscar-díjas horror sorozatadaptációja február 11-én debütál a CBS csatornáján. Központi karaktere Clarice Starling lesz, akit az eredeti filmben Jodie Foster olyan sikeresen alakított, hogy meg is kapta érte a legjobb női főszereplőnek járó aranyszobrot. A csatorna egyébként nem birtokolja az eredeti film jogait, így szó szerinti utalásra ne számítsunk Hannibal Lecterrel, vagyis a szintén Oscar-nyertes Anthony Hopkinsszal kapcsolatban.

A feldolgozás egy évvel az eredeti történet után játszódik, ám a sorozatgyilkosok helyett inkább az FBI-nyomozó privát életét mutatja be – írja a MovieWob. Az előzetesből kiderül, hogy a Buffalo Bill-ügy megoldása miatt országos ismertségre szert tett Starlingot arra szeretnék rávenni, hogy visszatérjen munkájához.

A főhőst Rebecca Breeds alakítja, de felbukkan még mellette a Walking Deadből ismert Michael Cudlitz és a Kalandférgek sztárja Kal Penn is.

Friss

Nicolas Lefaudeux

Az univerzum valójában egy önmagát tanulmányozó mesterséges intelligencia?

Microsoftnál dolgozó fizikusok úgy gondolják, hogy az univerzum egy önállóan tanuló gép.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk