Brad Pitt és Angelina Jolie
Getty Images

Megdöbbentő részletek derültek ki Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról

Annak ellenére, hogy 2019-ben véglegesítették válásukat, Angelina Jolie és Brad Pitt különélése még mindig címlapokra kerül, kezdve a házasságuk szétesésétől a hat gyermekük – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox és Vivienne – feletti felügyeleti joguk rendezéséig.


Tavaly a folyamatban lévő ügyük újra felszínre került, amikor egy jelentés szerint Jolie felajánlotta, hogy tanúskodik Pitt ellen. A The Blast által megszerzett dokumentumok szerint a színésznő önként jelentkezett, hogy bizonyítékot kínáljon fel az állítólagos családon belüli erőszak alátámasztására.

2016-ban, egy repülőn történt incidenst követően Brad Pitt ellen nyomozást indított a L.A. megyei Gyermek- és Családügyi Minisztérium a gyermekei állítólagos verbális és fizikai bántalmazása miatt, amit később az FBI-nál tisztáztak.

Ezen a héten kiszivárgott dokumentumokat hozott nyilvánosságra a Rolling Stone, amelyekből érdekes részletek derültek ki Jolie 2016-os FBI-os vallomásából.

A dokumentumok szerint Jolie állítólag azt mondta a hatóságoknak, hogy Pitt megragadta a fejénél fogva és nekilökte a fürdőszoba falának.

A dokumentumok azt állítják továbbá, hogy Pitt a repülőgép mennyezetét ütötte, és sört öntött rá, miközben ezt kiabálta:

Elb….ad ezt a családot!

Jolie a vallomásában azt is állítja, hogy Pitt rátámadt az egyik gyermekükre, és a színésznő kénytelen volt fojtogatással megfékezni őt. Mindez azután történt, hogy 2016-ban olyan hírek láttak napvilágot, miszerint Pitt és legidősebb fia, Maddox között veszekedés volt a repülőn.

Miután Franciaországból megérkeztek Los Angelesbe, a dokumentumok szerint Jolie azt mondta Pittnek, hogy a hat gyermeküket egy szállodába viszi pihenni, a színésznő szerint Pitt ezt ordította vissza:

Nem viszed el a kib…..t gyerekeimet!

Az incidenst követően a magánrepülőgépben állítólag 25 ezer dollárnyi kár keletkezett a kiömlött vörösbor miatt.

Angelina Jolie öt nappal az állítólagos incidens után adta be a válókeresetet Brad Pitt ellen, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Pitt akkoriban minden vádat tagadott.

Az incidens kivizsgálását követően nem emeltek vádat, az FBI tisztázta a színészt minden vétség alól, a Los Angeles-i Gyermek- és Családügyi Minisztérium pedig arra a következtetésre jutott, hogy Pitt egyik gyermekét sem bántalmazta fizikailag.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk