Gin koktélok a St. Andrea Wine&Skybarban
St. Andrea Wine&Skybar

Különleges gin-élmény a város felett: megkóstoltuk a St. Andrea Wine&Skybar koktéljait

Ha létezik tökéletes nyáresti élmény, akkor a St. Andrea Wine&Skybar most megalkotta. Nem mindennapi utazásra invitálnak kreatív kártyajátékukkal, hogy megkóstolhassuk a világ legfinomabb ginjeit, miközben jól szórakozunk.


Minden évnek megvan a maga kedvenc itala, ahogy kétség sem férhet hozzá, hogy idén nyáron a gin viszi a pálmát. A St. Andrea Wine&Skybar nem titkolt célja, hogy meglovagolja ezt a hullámot a The Gin Journey kártyajátékával, amelynél kreatívabb és stílusosabb módot el sem tudunk képzelni egy baráti iszogatásra. Adott egy 12 lapos pakli és egy térkép, amelyen felsorakozik a világ 12 legkülönlegesebb ginje – és a java még csak most jön!

Gin kokt\u00e9lok a St. Andrea Wine&Skybarban

St. Andrea Wine&Skybar

A jó hír az, hogy ehhez a kártyajátékhoz nem kell se szerencse, se ügyesség, bőven elég, ha nyitottak vagyunk a ginek világára és van bennünk némi kíváncsiság. Miután elterül előttünk a térkép, a pakli is megérkezik, amellyel többféleképpen is lehet játszani. A társaság kikérheti akár mind a tizenkét gint, választhat magának a három útvonalból egyet, amit aztán teljesít ( és végigkóstol) vagy akár teljesen kiadva kezünkből az irányítást, minden körben húzhat valaki egy adott kártyát, majd az azon lévő ország ginjét szolgálják fel egy isteni koktélba keverve.

The Gin Journey k\u00e1rtyaj\u00e1t\u00e9k

St. Andrea Wine&Skybar

Ezen a ponton külön ki kell emelni a kártyapakli grafikai kivitelezését, amelynek lapjai épp csak annyira sejtetik, hogy milyen információt takar a pincér kezében lévő oldal, hogy kellően felkeltsék az érdeklődésünket a különböző nemzetek ginkínálata iránt. Mi a sorsra bíztuk a választást: Olaszország, Skócia és Anglia legkiválóbb ginjeit ízlelhettük meg Veres Péter bartender és csapatának mennyei tonikkal elkészített koktéljain keresztül. A finomságok mellé egy kis olívabogyót és fűszeres magvakat csemegéztünk, miközben nem tudtunk betelni az ízorgiával és persze a pazar panorámával, ami a St. Andrea Sky&Winebar teraszáról tárult elénk.

Budapesti panor\u00e1ma St. Andrea Wine&Skybarb\u00f3l

St. Andrea Wine&Skybar

Minél nagyobb a társaság, annál jobb, hiszen annál több ország ginjét lehet megkóstolni – persze, ha valaki bírja a tempót, akkor lehet több is lecsúszik háromnál, mi eddig bírtuk. De megfogadtuk, hogy mindenképpen visszatérünk a többi különlegességet is megkóstolni. Ősszel pedig jöhet az újabb kör, amire a St. Andrea Wine&Skybar már egy boros variációval készül...

A figyelmetekbe ajánljuk