elvis presley

Mogyoróvajas-szalonnás szendvics, osztriga és sült uborka - avagy Elvis kedvenc ételei

A Rock 'n' Roll királya nagy rajongója volt az erős ízeknek és a déli ételeknek. A majomkenyértől a Rockefeller osztrigáig nagyon sok mindent imádott, most azonban öt nagy kedvencét hoztuk el.


Mogyoróvajas-baconos szendvics

Elvis legismertebb kedvenc étele a mogyoróvajas, banános, szalonnás szendvics. Ez az elképesztő csavar úgy éri el ezt az ízletes kombinációt, hogy a mogyoróvajas krémet két szelet banánkenyér közé töltik, és ropogós szalonnával koronázzák meg.

Osztriga Rockefeller

Elvis nem igazán szerette az egzotikus vagy külföldi ételeket. Nem is gondolt arra, hogy kipróbáljon olyan ételeket, ám az osztrigát imádta. Így nem meglepő, hogy Elvis és Priscilla 1967-es esküvőjén a valaha készített leggazdagabb osztrigás étel szerepelt a menüben.

Sült kapros uborka

Miért együk nyersen az uborkát, ha sültet is ehetünk? A király nyilvánvalóan így gondolhatta, hiszen ez volt a másik nagy kedvence.

Húsgolyók

tasteofhome.com

Szerette még a szalonnába tekert húsgolyókat is. Az olasz kolbászból és darált húsból készült golyócskákat körbetekerték baconnel, kisütötték, majd barbecue szószba mártogatták.

Marhasült

A marhasült magasan az egyik kedvenc étele volt. Állítólag elég borsosan szerette, és ez illik is egy olyan emberhez, aki minden volt, csak visszafogott nem.

tasteofhome.com

A figyelmetekbe ajánljuk