romantikus vacsora randi

Mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk a világ legdrágább Valentin-napi vacsorájáért

Egy szerencsés pár február 14-én egy privát vacsorán vehet részt az Empire State Building 102. emeletén – a felejthetetlen élményért viszont mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia a szerelmeseknek, ugyanis 10 ezer dollárba kerül.


Az Empire for Two elnevezésű élményt Morgan Jarrett, a STATE Grill and Bar séfje találta ki. Az ötlet pedig a borsos ár ellenére is nyerő, hiszen sokan hajlandóak kifizetni ezt az összeget életük randevújáért – írja a New York Post.

Ez is érdekelhető: Milliós fizetésért keresnek randigurut

Empire State Building

Unsplash

A tízezer dollárt kifizető szerelmesek privát túrán vehetnek részt az épületben, miközben különféle pezsgőket kóstolhatnak, mielőtt a várva várt vacsorának nekilátnának az égben. A 102. emeleti kilátóban pedig egy zenész ad szerenádot a párnak, miközben a Jarrett által készített háromfogásos menüt szolgálják fel.

Az ünnepi ételek között szerepel egy radicchio Cézár-saláta és egy ínycsiklandó sajttorta cseresznyekompóttal. Az ínycsiklandó ételek pedig kétségtelenül ugyanolyan lenyűgöző lesznek, mint a kilátás – amelyet korábban a világ legjobbjának kiáltottak ki.

A több millió dolláros felújítást követően 2019-ben elkészült kilátó padlótól a mennyezetig érő ablakokkal büszkélkedhet, körülbelül 380 méter magasból nyújt pazar panorámát New Yorkra.

Azonban nem kell egészen New Yorkig repülni, hogy egy igazán impozáns épületben ünnepeljünk. Hiszen pár hónappal ezelőtt megnyílt az ország legmagasabb épületének tetején a VIRTU Restaurant. A MOL Campus 28. emeletén található top gasztronómiai élménypont nemcsak elhelyezkedésében és megjelenésében tör a legmagasabb szintre, hanem a hazai és regionális konyha legjavát kínálja vendégeinek, kiváló minőségben.

VIRTU Restaurant

A VIRTU-ban kiemelhető a klasszikus ízekből álló menü, a széles borválaszték, a környező országok kultúrájának tisztelete, az elegancia és az inspiráló fine-service koncepció.

A figyelmetekbe ajánljuk