szerelmesek

A POM nevű brit randi app olyan alkalmazottat keres, aki különböző randishowkat néz, és elemezze, hol rontják el a résztvevők az ismerkedést. Mindezért 3 033 fontos, azaz nagyjából 1 millió 304 ezer forintos havi fizetés jár.

A kiválasztott randigurunak hetente nagyjából hét órát kell töltenie különböző tévés reality show-k követésével. Olyan műsorokon kell átrágnia magát, mint a „Love Island”, a „Too Hot To Handle”, vagy a „The Cabins”, derül ki a Haszon cikkéből.

Az epizódok után a vállalat blogján és közösségi csatornáin meg kell osztani a meglátásokat, elsősorban azt, hogy miért nem sült el jól két szereplő találkozása.

A munka kifejezetten jól fizet: epizódonként 100 fontos fizetés jár érte.

Ez előreláthatólag három hónapig fog tartani, ami alatt összesen közel négymillió forintnyi fontot lehet keresni.

A POM a szolgáltatói előfizetést is állja, és rugalmas munkavégzést biztosít a leendő alkalmazottnak.

Fő a szenvedély 

Az álláshirdetés szerint az ideális jelölt olyan ember, aki azért szereti a szóban forgó műsorokat, mert azok „betekintést nyújtanak az emberi viselkedésbe”.

Az állásra csak 18 éven felüli személyek jelentkezhetnek, elvárt a magas szintű angol nyelvtudás szóban és írásban, ahogyan a megbízható internetkapcsolat is.

Vihan Patelalapító-vezérigazgató hangsúlyozta, a tehetség fontosabb, mint a tapasztalat, az új csapattagoktól azt várják el, hogy szenvedélyt és jó hangulatot hozzanak a cégbe.

A POM, azaz a Power Of Music raniapp 2021-ben debütált a piacon a tradicionális társkeresők alternatívájaként, írja a Haszon. Különlegessége, hogy zenei ízlés alapján párosítja össze a felhasználókat.

A figyelmetekbe ajánljuk