Tinder logó egy mobilon

A koronavírus-járvány miatt átalakult randizási szokásokra gyorsan reagált a legismertebb társkereső alkalmazás is.


A koronavírus-járvány miatt divatba jöttek a videóchates randik, most a Tinder is reagált erre. A társkereső alkalmazás már régóta szerette volna biztosítani az innováció lehetőségét a felhasználók számára, a karantén alatt viszont ez elsődleges prioritássá vált, és több országban már el is kezdték tesztelni az új funkciót – írja a CNN.

A „Face To Face"-re keresztelt funkció úgy működik, hogy miután a felek párba kerültek, engedélyt adhatnak videóchatre, ha pedig mindkét fél engedélyt adott, indulhat is a videórandi. Osztott képernyős megjelenítésben történnek a videóbeszélgetések, mindkét fél ugyanakkora méretben látható a randi során.

Az app a felhasználói irányelveiben arra kéri felhasználóit, hogy ne meztelenkedjenek, folytassanak szexuális tevékenységeket, vagy zaklassák egymást, kerüljék a gyűlöletbeszédet, az erőszakot, bármilyen illegális tevékenysége, továbbá fiatalkorúakról szóló tartalmakat se osszanak meg egymással.

Ugyanakkor mivel a Tinder nem tervezi a videóbeszélgetések rögzítését és tárolását a felhasználók privát szférájának megőrzése érdekében, a felhasználóknak kell majd jelenteniük az appon keresztül, ha partnerük megszegi ezeket az irányelveket, de dolgoznak már olyan algoritmuson, ami ki tudja szűrni automatikusan.

A figyelmetekbe ajánljuk