A koronavírus-járvány miatt átalakult randizási szokásokra gyorsan reagált a legismertebb társkereső alkalmazás is.


A koronavírus-járvány miatt divatba jöttek a videóchates randik, most a Tinder is reagált erre. A társkereső alkalmazás már régóta szerette volna biztosítani az innováció lehetőségét a felhasználók számára, a karantén alatt viszont ez elsődleges prioritássá vált, és több országban már el is kezdték tesztelni az új funkciót – írja a CNN.

A „Face To Face"-re keresztelt funkció úgy működik, hogy miután a felek párba kerültek, engedélyt adhatnak videóchatre, ha pedig mindkét fél engedélyt adott, indulhat is a videórandi. Osztott képernyős megjelenítésben történnek a videóbeszélgetések, mindkét fél ugyanakkora méretben látható a randi során.

Az app a felhasználói irányelveiben arra kéri felhasználóit, hogy ne meztelenkedjenek, folytassanak szexuális tevékenységeket, vagy zaklassák egymást, kerüljék a gyűlöletbeszédet, az erőszakot, bármilyen illegális tevékenysége, továbbá fiatalkorúakról szóló tartalmakat se osszanak meg egymással.

Ugyanakkor mivel a Tinder nem tervezi a videóbeszélgetések rögzítését és tárolását a felhasználók privát szférájának megőrzése érdekében, a felhasználóknak kell majd jelenteniük az appon keresztül, ha partnerük megszegi ezeket az irányelveket, de dolgoznak már olyan algoritmuson, ami ki tudja szűrni automatikusan.

Friss

Nem árt, ha néha húsmentes napot tartunk

Akár egészségügyi megfontolásból, akár etikai, környezetvédelmi okokból, húsfogyasztásunk csökkentését meglépni sose volt egyszerűbb mint most.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk