A társkereső folyamatok minőségi időt igényelnek (x)

A társkereső folyamatok minőségi időt igényelnek (x)

Az igazi felkutatása kiegyensúlyozott tempót, és figyelmet igényel. Aki sürget minket, és aki annak ellenére sem rezonál velünk, hogy megpróbáljuk neki megmutatni azt a kellemes ismerkedési ritmust, amire vágyunk, az a személy nem méltó a figyelmünkre.


Az ismerkedős oldalak gyakran nem a kényelmesen haladó beszélgetésekről szólnak. Pedig a lassabb tempó lehetővé teszi, hogy jobban megismerjük a másikat, és közben azt az énünket is, akit az illető személye vált ki. A személyes randevúk esetében is fontos, hogy apró lépésekben haladjunk. Gyakran nem vesszük észre, hogy csupán a külsőségek iránti szenvedély lobban fel bennünk, miközben a valódi értékek iránti vágy háttérbe szorul.

Lassítsunk, hogy minden prioritás a megfelelő helyen maradjon, hogy lássuk a másik ember pozitív-negatív tulajdonságait. Minél több időt töltünk vele, minél több szituációba csöppenünk együtt a randik során, annál pontosabb képet kapunk arról, hogy közös-e a kettőnk világa.

Lehet, hogy valaki kedves, és tisztelettudó, amíg kettesben vagyunk, de ahogy részt veszünk egy vacsorán, már lekezelő lesz másokkal. Lehet, hogy azt gondoljuk a másikról az első egy-két találkozás alkalmával, hogy esetlen, de ahogy oldódik az illető a többi randevú alkalmával, úgy válik egyre talpraesettebb és megnyerőbb személyiséggé, akit csupán a kezdeti zavar gátolt abban, hogy felszabadult legyen. A minőségi társkeresés minőségi időt igényel. A minőség pedig nem a mennyiségről szól.

Sietve, kapkodva, nem kapunk pontos képet a másik személyiségéről, írja az Exkluzív Társkereső Iroda weboldalán. Tartsunk egy kevés digitális méregtelenítést. Szabaduljunk meg az online tér, a társkereső applikációk, és a közösségi média terhétől addig, amíg az időnket a másikkal töltjük, de akár teljesen érdemes átgondolnunk az netezési szokásainkat, mielőtt arra panaszkodunk, hogy nincs időnk.

Amikor azon kapjuk magunkat, hogy rohanunk, ha úgy érezzük, hogy kevés az idő, álljunk meg és lélegezzünk. Figyeljünk kicsit befelé, ne pedig kifelé, és legyünk jelen.

Egy színvonalas társkereső iroda ezt a minőséget szeretné közvetíteni a társkereső felek számára.

A közvetítői szolgáltatás keretein belül az a cél kerül kitűzésre, hogy boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatok alakuljanak ki. A társkereső iroda ehhez mérten kínál személyre szabott lehetőséget, a mi feladatunk pedig az, hogy éljünk vele, és megtanuljuk felismerni azt, hogy milyen egy ideális társ, és hogy mi milyenek vagyunk valójában.

A figyelmetekbe ajánljuk