Rendkívül nehéz évet tudhat maga mögött a filmipar, a koronavírus-járvány miatt ugyanis sorra maradtak el a bemutatók és álltak le a forgatások. Bár naivan azt gondolhattuk volna, hogy fellélegezhetünk, 2021 azonban egyelőre semmilyen változást nem hozott ebből a szempontból. Most például a The Flash forgatása szünetel.


Az Andy Muschietti rendezésében készülő filmet március helyett áprilisban kezdik forgatni, mely 2022 novemberében érkezhet a mozikba – derül ki az Movieweb beszámolójából, melyből az is megtudhatjuk, hogy bár a film alkotói nem erősítették meg, minden valószínűséggel a világjárvány állhat a munkálatok leállítása mögött.

A filmben egyébként Ben Affleck is szerepel majd, aki nem mást fog alakítani, mint Bruce Wayne-t, vagyis Batmant. A vásznon feltűnik majd még mellette Michael Keaton és Ezra Miller is.

Filmipari pletykák szerint a legújabb Flash-moziban a Villám, vagyis Barry Allen visszamegy az időben, hogy megmentse édesanyját. A dolgok azonban nem a tervei szerint alakulnak, ez pedig sötét és sivár jövőt eredményez.

Friss

Napindító gondolat – 06.23.

Szerda reggel Brigitte Bardot gondolatait idézzük, aki fényképekben rejlő erőre hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Steven Spielberg a Netflixre fog filmeket gyártani

Pár éve még nagy kritikusa volt annak, hogy a Netflix filmjei jelölhetők legyenek Oscarra, most akár segíthet is nekik Oscart nyerni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy fellépés erejéig újból összeállt a Backstreet Boys és az 'N Sync fele

A Pride hónap alkalmából lépett fel a Backstreet Boys.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk