Csúszik a The Flash forgatása

Rendkívül nehéz évet tudhat maga mögött a filmipar, a koronavírus-járvány miatt ugyanis sorra maradtak el a bemutatók és álltak le a forgatások. Bár naivan azt gondolhattuk volna, hogy fellélegezhetünk, 2021 azonban egyelőre semmilyen változást nem hozott ebből a szempontból. Most például a The Flash forgatása szünetel.


Az Andy Muschietti rendezésében készülő filmet március helyett áprilisban kezdik forgatni, mely 2022 novemberében érkezhet a mozikba – derül ki az Movieweb beszámolójából, melyből az is megtudhatjuk, hogy bár a film alkotói nem erősítették meg, minden valószínűséggel a világjárvány állhat a munkálatok leállítása mögött.

A filmben egyébként Ben Affleck is szerepel majd, aki nem mást fog alakítani, mint Bruce Wayne-t, vagyis Batmant. A vásznon feltűnik majd még mellette Michael Keaton és Ezra Miller is.

Filmipari pletykák szerint a legújabb Flash-moziban a Villám, vagyis Barry Allen visszamegy az időben, hogy megmentse édesanyját. A dolgok azonban nem a tervei szerint alakulnak, ez pedig sötét és sivár jövőt eredményez.

A figyelmetekbe ajánljuk