Batman

Egy halom infómorzsa és mozgókép érkezett a DC közelgő szuperhősfilmjeiből, lássuk őket!A hétvégén megtartották az első DC FanDome nevű online eseményt, ahol a képregénycég egy halom nagy dobását prezentálta. Itt lehetett először látni a Robert Pattinson főszereplésével készülő The Batman első előzetesét. A filmben Zoë Kravitz játssza a Macskanőt, Paul Dano Rébuszt, míg Colin Farrell valósággal felismerhetetlen a Pingvin szerepében.

Ha valaki esetleg az előző Batmant hiányolná, annak gyógyír lehet a sebeire, hogy jövőre jön az HBO Maxra Zack Snyder saját verziója a 2017-es Az igazság ligájából, ami négy órás lesz és tartalmazni fogja Darkseidet is. Megérkezett a Snyder Cutnak nevezett verzió első előzetese is.


Már látható egy újabb kedvcsináló a Wonder Woman folytatásához is, aminek a legnagyobb különlegessége, hogy először láthatjuk benne végső formájában a Kirsten Wiig által játszott főgonoszt, Cheetah-t.

Előzetes ugyan nem érkezett a Suicide Squad folyatásához, a nemes egyszerűséggel csak The Suicide Squad című filmhez, cserébe kaptunk egy videót, amiből kiderül, hogy ki kit fog játszani a filmben.

Emellett egy kulisszák mögötti videót is kaptunk hozzá, amiben láthatunk apró villanásokat is a forgatási videók mellett A galaxis őrzői-filmek alkotójától, James Gunntól érkező filmből.

A The Flash kevesebb vizuális dolgot tudott prezentálni, mindössze a karakter új kosztümének terveiről kaptunk képet, cserébe érkezett hozzá igencsak érdemes információ. Az Ezra Miller főszereplésével és Andrés Muschietti (Az) rendezésében készülő filmmel bemutatkozik az úgynevezett multiverzum a DC mozifilmek világában is.

Aki követi a CW Flash sorozatát, annak nem lehet ismeretlen a fogalom, a lényege, hogy egy idősík és dimenzió helyett ettől a filmtől kezdve többen fognak érkezni a DC filmek, így simán belefér mondjuk az is, ha egyszerre két különböző Batmanünk van. Lesz több is, a tervek szerint ugyanis a Flashpoint sztorit feldolgozó moziban nem csak Ben Affleck tér vissza Batmanként, de Michael Keaton is – írja az A.V. Club.

A figyelmetekbe ajánljuk