4 tipp a profiktól, ha kényelmes repülésre vágysz
Shutterstock

4 tipp a profiktól, ha kényelmes repülésre vágysz

Repülés közben számos dologgal számolni kell (alvás, pakolás, unaloműzés, hogy párat említsünk), ezért létezik pár ökölszabály a legkomfortosabb repülési élmény eléréséhez. A Travel + Leisure emiatt a szakértőkhöz fordult: megkérdezett pár légiutas-kísérőt, hogy mik azok a dolgok, amelyekre mindenkinek oda kell figyelni repülés közben.

Igyunk több vizet a megszokottnál ​

Hidratálj, hidratálj, hidratálj! Fontos, hogy több vizet igyunk, mint általában, amikor repülünk, mert a levegő szárazabb a repülőn. Ha ezt összevetjük azzal az energiával, amit a repülőtéren való gyaloglással töltöttünk el, csak hogy eljussunk a repülőgéphez, kiszáradhatunk, mire leszállunk a célállomáson, ezért fontos, hogy hidratáltak maradjunk, amikor repülünk – ez segít segít csökkenteni a jetlag hatásait is

– tanácsolta Alison Chandler, British Airways légiutas-kísérője.

Fektessünk be hidratáló termékekbe

Shannon Dewitt, a Spirit Airlines légiutas-kísérője szerint a repülőn drasztikusan szárazabb a levegő, ezért mindig igyunk legalább három deci vizet óránként, és használjuk a legjobb bőrápoló termékeket, hogy hidratált maradjon a bőrünk, ezzel pedig a közérzetünk is jobb lesz.

Gondoljuk át, mit teszünk a kézipoggyászába

Csomagoljunk váltóruhát a kézipoggyászába arra az esetre, ha valamilyen baleset történne a fedélzeten. Évszaktól függetlenül rakjunk be egy sálat is, ami mindig jól jön. A nedves törlőkendő a barátunk! Töröljük meg az arcunkat, a kezünket, és bármi mást, ami frissítésre szorul. A mosdóban pedig mindig viseljünk cipőt, a padlón lévő víz nem biztos, hogy csak víz.

– javasolta Monyetta Nation, a Norwegian Air légiutas-kísérője.

Tartsuk kéznél az értéktárgyakat 

Michelle Simon, az American Airlines légiutas-kísérője szerint azok, akik gyakran repülnek, hordjanak maguknál egy kizárólag légi utazásra szánt pénztárcát, amelyben a személyi igazolványt, az útlevelet és a hitel- vagy bankkártyát lehet tárolni..

Az igazolványom és az útlevelem soha nem hagyja el ezt a tárcát, és a tárca akkor sem hagyja el a repülőtáskámat, amikor otthon vagyok. Amikor a szobámba érek, bármilyen országban is vagyok, a pénztárcát a széfbe teszem, és mindig magamnál tartok egy hitelkártyát, valamint egy nagyon kis mennyiségű készpénzt egy pénztárcában, amelyet mindig magam mellett tartok. Így, ha valami történik , csak minimális időt, készpénzt és büszkeséget veszítek

– mondta.


A figyelmetekbe ajánljuk