A Juventus szezonjáról is dokuszériát forgat az Amazon

Nagy sikere volt az All Or Nothing Manchester Cityről és Tottenhamről szóló évada is.


Az Amazon All Or Nothing sportdokuszériája csapatokat kísér el egy egész szezonra akár. A filmesek ott lehetnek az öltözőben, az edzéseken és a meccsek alatt is végig forognak ilyenkor a kamerák, egy személyes sztoriként elmesélve a csapat idényét. Miután nagy sikert aratott a formátum az amerikai sportágaknál, focicsapatokkal is sikerrel tesztelték.

Az első labdarúgóklub a Manchester City volt, amit elkísért az Amazon, legutóbb pedig Mourinho Tottenhamje lopta sok ember szívébe magát a sorozatnak hála. A Bayern Münchennel is leszerződtek már, a következő évad viszont Pirlo Juventusáról fog szólni és már előzetesünk is van hozzá!

Azt nem tudni, hogy mikor érkezik, valószínűleg még forgatnak a szezon végéig, de mint többen megjegyezték, jobb szezont is választhatott volna az olasz klub. Hisz egy egykori legenda egy rakás fiatal tehetséggel előszezon nélkül épített csapatot, annak minden döccenőjével és valószínűleg színfalak mögötti drámájával egyaránt.

Addig pedig nézhetjük élőben a sztori végének alakulását, a Juve ugyanis továbbra is versenyben van még a bajnoki címért és a Bajnokok ligájáért is.


A figyelmetekbe ajánljuk