36 évesen még mindig döntögeti a rekordokat, most egy új gólrekordot állított fel.


A héten a Juventus egy feledhető góltalan félidő után három góllal lépett túl a bennmaradásért küzdő Spezia ellen. Federico Chiesa újabb góllal bizonyította, hogy jó vétel volt, a harmadik gólt pedig Cristiano Ronaldo szerezte, akinek ez volt a 20. találata ebben a szezonban, méghozzá a 600. profi mérkőzésén.

Ezzel pedig felállított egy új rekordot a 36 éves világsztár. Ő ugyanis az egyetlen játékos, aki az elmúlt 12 szezon mindegyikében lőtt legalább 20 vagy több gólt. Ezen a ponton Ronaldo már kreálja és nem döntögeti a rekordokat.

Hamarosan csatlakozhat hozzá Lionel Messi, aki egy gólra van csak attól a 20-tól, ami pont a 12. lesz neki is zsinórban. Viszont Ronaldo már mindenképpen az első, akinek ez sikerült, szóval megelőzte.


Friss

Ezért lehet fontos a hazai áru fogyasztása

A szezonális áru vásárlása jót tesz a környezetnek, a termelőknek és a pénztárcánknak is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk