A belga csatár a Crotone ellen megszerezte 50. gólját az Inter színeiben, mindezt másfél szezon alatt.


Az érkezése óta bizonyítja Romelu Lukaku, hogy érdemes volt kifizetnie az Internek hatalmas átigazolási összegét. A belga csatár valóságos vezérévé vált a bajnoki címre törő milánoi csapatnak, egészen Európa Liga-döntőig menetelve vele. Második szezonja pedig hasonlóan erősre sikeredett eddig, mint az első. Ebben a szezonban eddigi 15 Serie A meccsén 12 gólt szerzett, mellette pedig 3 gólpasszt is adott, ezzel pedig ő járult hozzá a legtöbb gólhoz direkt módon Olaszországban.

Ugyanakkor ez nem minden. A Crotone ellen 6-2-re megnyert mai meccse volt az 50. Serie A mérkőzése, amin megszerezte 35. gólját a fekete-kéke színeiben. Ez a 6. legtöbb gól, amit valaki valaha szerzett félszáz mérkőzés alatt az olasz pontvadászatban, 40-et lőtt Cristiano Ronaldo, 38-at a brazil Ronaldo, 37-et Sevcsenko és Milito, míg Vincenco Montella 36-ig jutott 50 élvonalbeli mérkőzés alatt.

Ha pedig nem csak a bajnokságot nézzük, hanem egyéb meccssorozatokat is, akkor ez volt Lukaku 70. mérkőzése az Inter mezében, a Crotone ellen pedig megszerezte 50. gólját. Ez önmagában is nagy dolog lenne, de ezzel megdöntötte a brazil Ronaldo rekordját, akinek 77 meccs kellett ahhoz, hogy megszerezze 50. találatát Milánóban.

Friss

A virtuális valóság révén megismerhetjük az emberi pszichét is?

A virtuális valóság biztos pont lehet az emberismeretben a jövőben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk