ibrahimovic és lukaku
Valamiért az ex-United játékosoknak nagyon megy a játék a Serie A-ban. A gólkirályi versengés jelenleg három egykori támadójukról szól.


A hatodik forduló után kezd körvonalazódni, hogy a Serie A idei szezonjának gólkirályi versengése három játékos küzdelméről fog szólni. Az egyik Romelo Lukaku, az Inter csatára, aki 5 meccsén eddig 5 gólt lőtt, a másik Cristiano Ronaldo, aki mindössze három meccsén már 5 gólnál tart, továbbá jelenleg a 39 éves Zlatan Ibrahimovic vezet, aki 4 meccs alatt már 7-nél jár. Mi a közös hármójukban? Hogy mind a Manchester United támadói voltak korábban, Ronaldot leszámítva pedig egyikük manchesteri karrierje se sikerült kifejezetten erősre.

Nem ők egyébként az egyetlen Olaszországban megtáltosodó egykori „vörös ördög". Az Interben játszik még Ashley Young és Matteo Darmian is, továbbá Alexis Sanchez, aki újra magára talált Milánóban. Az AS Romában játszó Chris Smalling az előző szezon óta a védelem vezére, karrierje talán legjobb formájában és a Unitednél feleslegesnek tartott Diogo Dalot pedig megszerezte már első gólját és gólpasszát is az AC Milanban 4 meccs alatt. A hétvégén még Andreas Pereira is betalált a Lazio színeiben, aki szintén a United csapatát erősítette tavaly.

A figyelmetekbe ajánljuk