Jobban is megy jelenleg a női csapatnak, mint a folyamatosan csalódást keltő férfiaknak.


A labdarúgás egyre népszerűbb az Egyesült Államokban. Egyre több nagy amerikai tehetséget is láthatunk elitcsapatoknál. Ugyanakkor a népszerűségének növekedéséhez a legtöbbet talán a nők tettek. Az USA női nemzeti futballválogatottja ugyanis uralja a sportágat gyakorlatilag. Éppen ezért nem kis dolog, hogy a Manchester United leigazolta a világbajnok válogatott két sztárját, Christen Presst és Tobin Heath-et. Utóbbi rögtön gólpasszal mutatkozott be első meccsén.

A leigazolásukat akkora öröm fogadta Manchesterben, hogy az érkezésüket követő három nap alatt több mezt adott el a csapat a két játékos nevével, mint bármelyik férfi játékoséból eddig az új szezon kezdete előtt. Ez elsőre talán meglepő lehet, de ha azt nézzük, hogy a férfi csapatba nem érkezett akkora sztár akkora lelkesedést kiváltva, mint Press és Heath, akkor érthetőbb. Főleg ha az amerikai piacra gondolunk. Ráadásul a férfiak csapata jelenleg nem is igazán teljesít jól a Premier League-ben.

Friss

Lezárják az Andrássy utat ezen a hétvégén

Mivel ma, április 22-én ünnepeljük a Föld napját, a főváros lezárja az Andrássy út-József Attila utca szakaszt, valamint a pesti alsó rakpartot.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk