Jobban is megy jelenleg a női csapatnak, mint a folyamatosan csalódást keltő férfiaknak.


A labdarúgás egyre népszerűbb az Egyesült Államokban. Egyre több nagy amerikai tehetséget is láthatunk elitcsapatoknál. Ugyanakkor a népszerűségének növekedéséhez a legtöbbet talán a nők tettek. Az USA női nemzeti futballválogatottja ugyanis uralja a sportágat gyakorlatilag. Éppen ezért nem kis dolog, hogy a Manchester United leigazolta a világbajnok válogatott két sztárját, Christen Presst és Tobin Heath-et. Utóbbi rögtön gólpasszal mutatkozott be első meccsén.

A leigazolásukat akkora öröm fogadta Manchesterben, hogy az érkezésüket követő három nap alatt több mezt adott el a csapat a két játékos nevével, mint bármelyik férfi játékoséból eddig az új szezon kezdete előtt. Ez elsőre talán meglepő lehet, de ha azt nézzük, hogy a férfi csapatba nem érkezett akkora sztár akkora lelkesedést kiváltva, mint Press és Heath, akkor érthetőbb. Főleg ha az amerikai piacra gondolunk. Ráadásul a férfiak csapata jelenleg nem is igazán teljesít jól a Premier League-ben.

Friss

Kirándulási tippek Budapest közelében, ha még mindig nem döntöttél

Vannak, akik képtelenek dönteni és ezért lemaradnak mindenről, illetve olyanok is vannak, akiknek tényleg az utolsó pillanatban derül ki, mégis el tud utazni. Semmi baj, segítünk! Mutatunk pár fővároshoz közeli kirándulóhelyet, amit még ma is meglátogathasz.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk