Ez az app segít nevelni a növényeidet

Ha neked is túl sok növényed van ahhoz, hogy mindnek tökéletesen észben tartsd az igényeit, esetleg nagyon jól jönne egy rendszeres emlékeztető az öntözésükről, akkor most megtudod, melyik a tökéletes app ehhez.


Ha nemcsak egy darab kaktuszt nevelsz otthon, hanem sok növényed van, valószínűleg neked is fejtörést okoz észben tartani, hogy melyiket mikor kell öntözni és mennyi vízzel, melyik növény mennyi fényt igényel, és az ehhez hasonló információkat. A Gizmodo újságírója erre a problémára kereste a megoldást appok formájában.

Kipróbálta a Blossom, a Florish és a Planta nevű appokat, hogy melyik a leghasználhatóbb ilyesmire, végül a Planta lett a befutó. Mint írja, fel tudod vezetni bele a lakásod fényviszonyait és segít a növényeket úgy elhelyezni, hogy a szükséges fénymennyiséget kapják.

De ellát termesztési tanácsokkal is, és természetesen emlékeztet mindig, mikor melyik növényednek mennyi vízre van szüksége. A fizetős verzió pedig abban is segít, ha valamelyik növényednek valamilyen fura problémája van, kiderítve, mi állhat a probléma mögött, és hogyan lehet orvosolni.

A figyelmetekbe ajánljuk