André Schulze egészen egyedit alkot régi művek újragondolásával.


André Schulze festőt mindig is lenyűgözte a régi építészet, reklám, és technika. Másodkézből, használtan vesz huszadik századi fényképeket és festményeket, hogy azokat szürreális módon átalakítsa, így születnek eszméletlen művei. A művekre második rétegként viszi fel az új, ironikus elemeket, merész új jeleneteket alkotva.

A drámai átalakulás után egy könyvtáros például a halak tengerében találja magát, egy idős asszony pedig nyugodtan néz ki az ablakon, amikor a szomszéd háza lángokban áll. A szürreális kiegészítéseket André humora ihleti általában.

„Lenyűgöz a tegnap világa, és szeretek humoros módon szembeszállni korunkkal. Kortárs festmények és régi képek révén az ellentétek ötvözése a szenvedélyem. "

─ nyilatkozta a művész.

A szeszélyes festményeket a Paradigma Galériában állították ki Philadelphiában. André munkáit követhetjük Instagram-fiókján, valamint Singulart-oldalán keresztül is.

Forrás: Colossal, Singulart

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk