5 tárgy sorozatrajongóknak
Pexels/cottonbro

Netflix and chill?

5 tárgy sorozatrajongóknak

Sorozatrajongó vagy? Imádod a filmeket? Tippjeinkkel tökélyre fejlesztheted az otthoni mozizás művészetét: neked mindössze a streamingszolgáltatóknál regisztrált fiókodat kell megnyitnod, a tippeket mi adjuk! Válogatásunkkal garantáltan élmény lesz a maratoni film- és sorozatnézés.A tévéállvány

Amara.com

Ha a világ legjobb tévéjét már beszereztük, ideje elgondolkodnunk azon is, milyen tévéállványra kerüljön. Az UMAGE tévéállványa ideális választás a minimalista design szerelmeseinek: letisztult formájának és praktikus, rejtett tárolórészének köszönhetően a nappali vagy a hálószoba éke is lehet.

A popcorn készítő

Bonami.hu

Nincs filmezés popcorn nélkül! Felejtsük el a mikroban elkészíthető, zacskós változatokat és adjuk meg a módját a popcorn készítésének is! Az InnovaGoods terméke elhozza otthonunkba a mozik hangulatát: a jellegzetes pattogó hang, a finom illat és az ikonikus látvány a mi konyhánkba is beköltözhet.

A játék

calligraphy.co.uk

A Printworks kártyajátéka egy olyan, izgalmas memóriajáték, ami emlékezőkészségünk mellett egyben a filmes tudásunkat is teszteli. A lapokon ikonikus filmes karakterek jelmezei illetve a filmből származó idézetek szerepelnek. A feladat nem más, mint a kosztümök helyes összepárosítása az azokhoz passzoló idézetekkel. Indulhat a játék?

A tálca

amara.com

A maratoni sorozatnézések elengedhetetlen kellékei a rágcsálnivalók és az italok. A HAY designstúdió Kaleido névre keresztelt tálcái többféle méretben és színben kaphatók, így mindenki kiválaszthatja az ízléséhez és igényeihez leginkább passzolókat, hogy aztán stílusosan szervírozhassa a nappaliban a különféle finomságokat.

A palack

oliverbonas.com

Ne felejtsük el, hogy a jóidő beköszönte után már nemcsak a nappalinkban, hanem akár az erkélyünkön, teraszunkon is mozizhatunk. Az Oliver Bonas kültéri égősorával megalapozhatjuk a kinti hangulatot, ami mellé már csak néhány párnára, egy projektorra, és egy üres falfelületre vagy fehér lepedőre lesz szükségünk ahhoz, hogy pereghessen a film.

A figyelmetekbe ajánljuk