Jenna Ortega a Wednesday sajtóeseményén
Fotó: Getty Images

Újabb családtagot ismerhetünk meg a Wednesday 2. évadában

Az Addams Familyt eredetileg Charles Addams amerikai karikaturista alkotta meg. A képregény a The New Yorkerben jelent meg 1938 és 1988 között, sikere azonban azóta is töretlen. Sőt, a furcsa család története talán még soha nem volt ennyire népszerű, hiszen megannyi filmes és animációs feldolgozás után 2022-ben megjelent az első streamingcsatornás verzió is, a Wednesday. Az Addams házaspár rebellis lányáról szóló széria első évada hetekig uralta a Netflix toplistáját, nem meglepő tehát, hogy a második évadot már tűkön ülve várják a rajongók. Ráadáásul most az is kiderült, hogy a folytatásban megjelenik egy újabb karakter. De vajon ki lehet az?



Az első évadban a címszereplő, Wednesday kalandjait követhettük, amint egy paranormális képességekkel bíró diákközösségbe kerül egy bentlakásos iskolába. A szezonban megismerhettük továbbá Gomez, Morticia és Pugsley Addams-et, valamint a család komornyikja, Lurch-öt, továbbá Fester nagybácsit és a kezet megformáló Izét karakter is. Vajon kimaradt-e valaki? Mindenbizonnyal!

A 2024-re tervezett részekben ugyanis egy új családtagot is köszönthetünk majd a képernyőn, írja a Slashfilm. Miközben a Netflix egyik promóciós videójához felolvasták a rajongók elméleteit az új évadról, a sztárok, Emma Myers, Hunter Doohan és Joy Sunday elismerték az elméletet, miszerint a folytatásban újabb Addams-tagokat vezetnek majd be a történetbe, viszont hozzátették, hogy még ők sem tudják, hogy pontosan kit.

A videóban Jenna Ortega elárulta, hogy szívesen látná Hogyishívják kuzin karakterét a folytatásban. Myers, Doohan és Sunday pedig azt nyilatkozták, hogy mindannyian szeretnék, ha család nagymamája kapna szerepet az új évadban.

Bár nagyon valószínű, hogy a Netflix-sorozat folytatása késni fog a színész- és írósztrájk miatt, azt már tudjuk, hogy a közelgő második évadban lesz néhány változás a történetvezetésben. Egyrészt megszabadul a széria az első évad romantikus mellékszálától, valamint kibővíti Wednesday latin származásának történetét is – mindezt Ortega múltjából merítve ihlették. Ezen információk tudatában viszont már lehet is találgatni, hogy ki lesz új Addams-karakter.

A figyelmetekbe ajánljuk