addams family

Tim Burton hamarosan debütál a Netflixen: ilyen lesz az Addams Family-sorozat

A Netflix bemutatta a legújabb Addam familyt – megérkeztek az első fotók az újdonsült sorozatról.


A streaming platform kedden este tette közzé az első fotókat Tim Burton legújabb sorozatáról. A rajongók pedig nem tudtak betelni a teaser képpel, amely egy ikonikus fekete-fehér felvétel a furcsa, makrancos családról.

A sorozat a Wednesday címet viseli majd.

Jenna Ortegát Wednesday Addamsként vehetjük szemügyre, míg Catherine Zeta-Jonest Morticia Addams bőrében, Luis Guzmán a családfő Gomez szerepében, Isaac Ordonezt pedig mint Pugsley csodálhatjuk.

A rajongók először képregény formájában ismerkedhettek meg a bolondos családdal, amely először a The New Yorker magazinban jelent meg az 1930-as években. A közönség ekkor találkozott a szülőkkel, Gomezzel és Morticiával, a gyerekeikkel, Wednesdayvel és Pugsleyval, a szeretett ( és bizarr) távolabbi családtagokkal, Fester bácsitól Hogyishívják kuzinig, de nem feledkezhetünk meg a tipegő kézről, Izéről sem.

Az évek során a család többféle reinkarnációt is megélt, köztük az 1964-es amerikai tévésorozatot, majd 1973-ban és 1992-ben animációs változatokat. A családi franchise talán legsikeresebb darabjai azonban az 1991-es és 1993-as Addams Family – A galád család és az Addams family 2 Egy kicsivel galádabb a család.

A figyelmetekbe ajánljuk