Jenna Ortega szerint a Wednesday második évadában kijavítják a sorozat legnagyobb hibáját
Netflix

Jenna Ortega szerint a Wednesday második évadában kijavítják a sorozat legnagyobb hibáját

Tavaly év végén óriási sikert aratott a Wednesday című Netflix-sorozat, azonban a nézők nagy része enyhén szólva sem volt oda az egyik leghangsúlyosabb történetszáltól. A második évadban azonban kijavítják ezt a hibát.


A Wednesday első évadát – legfőképp a TikTok miatt – kifejezetten felkapta a média, ezáltal pedig rengeteg találgatás látott napvilágot a második etap kapcsán.

Nemrég maga a főszereplő, Jenna Ortega is megszólalt az ügy kapcsán, és a fiatal színésznő pedig megnyugtatta a rajongókat a jövőbeni történetszállal kapcsolatban.

A sok pozitív visszajelzés ellenére ugyanis az első évad kissé kellemetlen és jellegtelen szerelmi háromszöge – amely Wednesday, Tyler és Xavier között játszódott le – sok esetben még a legnagyobb fanoknak is szúrta a szemét.

Ez is érdekelhet: Wednesdayen túl – 4 Jenna Ortega-film, amit látnod kell!

A legtöbbek szerint a cselekménnyel az a probléma, hogy a főszereplő egy tipikus magányos harcos, aki az élet minden létező problémáját egyedül akarja megoldani, és a személyiségéhez egyszerűen nem passzolt a szóban forgó szerelmi szál.

A másik gyakori kritika az, hogy a két fiú karaktere kifejezetten semmilyenre sikeredett, ezáltal pedig nem a nézők egyiknek sem tudtak igazán drukkolni.

Az előbbi problémákkal minden bizonnyal az alkotók is szembesültek, ennek okán pedig változásokat fognak eszközölni a második évad során.

Minden romantikus szerelmi szálról lemondunk, ami igazán nagyszerű. Úgy döntöttünk, hogy egy kicsit nagyobb hangsúlyt akarunk fektetni a sorozat horrorisztikus aspektusára

– mondta az Actors on Actors nevű panelbeszélgetésen Ortega, aki most már nem csak a főszereplője, hanem a producere is a sorozatnak.

A színésznő emellett azt is kiemelte, hogy nagyobb hangsúlyt szeretnének arra fektetni, hogy a sorozat ne vegye annyira komolyan magát, és ne legyen öncélú.

Forrás: Slash Film


A figyelmetekbe ajánljuk