Imelda Staunton a A korona című sorozatban.
Netflix

5 izgalmas sorozat, amit novemberben mutatnak be a Netflixen

A sorozatok egyértelműen a fénykorukat élik, hiszen minden hónapban újabb és újabb szériák jelennek meg a legnagyobb streaming-oldalakon. Ebben a tekintetben a november is kifejezetten erősnek tűnik, az alábbi cikkben pedig öt olyan izgalmas sorozatot mutatunk be, amit a jövő hónapban mutatnak be a Netflixen.


Blockbuster (1. évad)

Nem, az irónikus humor nem halt meg. Ez a sorozat az utolsó megmardt videotékák egyikéről szól. A vígjátékszériában az üzlet vezetői, illetve alkalmazottai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a bolt túlélje a streaming-forradalmat. Kifejezetten érdekesen hat, hogy pont a Netflixen jelenik meg egy ilyen típusú sorozat, hiszen a vállalat sikeressége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy mára a videotékák nagyrésze csődbe ment.

A Melissa Fumero, Randall Park és J.B. Smoove főszereplésével készülő új sitcom a Brooklyn Nine-Nine és a Superstore íróinak jóvoltából született meg.

Megjelenés: November 3.

A korona (5. évad)

Napjaink egyik legsikeresebb sorozata a A korona végre visszatér! A rajongók minden bizonnyal megszenvedték a két éves kihagyást, de a széria idén ismét letarolhatja a piacot a harmadik és egyben utolsó felfrissített szereposztással.

Az új évad a kilencvenes évek elején-közepén játszódik majd, és az előző évadokhoz hasonlóan minden bizonnyal most is betekintést nyerhetünk a királyi család legféltettebb titkaiba.


Íme a felfrissített szereposztás:

  • Imelda Staunton mint II. Erzsébet királynő;
  • Jonathan Pryce mint Fülöp herceg, Edinburgh hercege;
  • Lesley Manville mint Margit hercegnő, Snowdon grófnője;
  • Jonny Lee Miller mint John Major miniszterelnök;
  • Flora Montgomery mint Norma Major;
  • Dominic West mint Károly herceg;
  • Elizabeth Debicki mint Diána, walesi hercegné.


Megjelenés: November 7.

Teletabik (1. évad)

Igen, jól látod, a Netflixen hamarosan megjelenik a rebootolt Teletabi-széria. A vállalat 26 epizódra adott le előrendelést, az első adag pedig novemberben érkezik.

Íme a Netflix hivatalos leírása az ikonikus sorozat új iterációjáról:

Csatlakozzatok a színes barátokhoz, Tinky Winkyhez, Dipsyhez, Laa-Laa-hoz és Po-hoz a csodákkal teli kalandok során. Kövessétek végig, miként tanulnak és fejlődnek a karakterek a 21. században a kedvelt óvodai sorozat felfrissített változatában, amelynek narrátora most az Emmy-jelölt Tituss Burgess lesz. Minden epizódban új, illetve eredeti Tummy Tales-dalok szerepelnek, amelyekre az egész család együtt táncolhat!

Megjelenés: November 14.

1899 (1. évad)

A Dark című német sikersorozat alkotói visszatérnek a következő nagy Netflix-projektjükkel.

Az 1899 egy ambiciózus, úttörő technológiát használó produkció, amely ugyanolyan lebilincselőnek tűnik, mint az elődje.

A többnyelvű széria arról szól, hogy egy új kontinensre tartó bevándorlóhajó utasai egy hátborzongató rejtélybe keverednek, amikor észreveszik, hogy egy másik hajó éppen mellettük zötykölődik a nyílt tengeren.

Az új sorozat szereplői között van Ben Ashenden, Aneurin Barnard, Emily Beecham, Anton Lesser és Alexandre Willaume is.

Megjelenés: November 17.

Wednesday Addams  (1. évad)

Az MGM Television jóvóltából novemberben érkezik az Addams Family előzménysorozata, ami azért is rendkívül érdekes, mert Tim Burton ezzel a projekttel debütál a streaming-világban.

A sorozat visszapörgeti az idő kerekét, és Wednesday Addams középiskolai kalandjait mutatja be. Jenna Ortega Wednesday bőrébe bújik bele, Luis Guzmán és Catherine Zeta-Jones pedig Gomez és Morticia Addams szerepében lesznek láthatók.

Megjelenés: November 23.

A figyelmetekbe ajánljuk