Mandalorian 3. évad
Disney

A fejvadász és a fociedző visszatér – 7 sorozat, ami márciusban debütál a streaming-platformokon

A tavasz első hónapja során a különböző szolgáltatók számos új szériát, illetve folytatást mutatnak be, az alábbi cikkben pedig 7 olyan sorozatot sorolunk fel, ami márciusban premierezik a különböző streaming-szolgáltatók kínálatában.


The Mandalorian 3. évad – Disney+ (2023. március 1.)

Több mint két év telt el azóta, hogy véget ért a Star Wars-spinoff második évada, amelyben Pedro Pascal többnyire sisak alá bújik Din Djarin fejvadász szerepében.

A Disney+ első saját gyártású Star Wars-sorozata a The Mandalorian volt és jobb kezdésről valószínűleg nem is álmodtak a stúdió vezetői. A történet a 6. és a 7. Csillagok háborúja film között játszódik, amelyben a nézők egy különleges fejvadász-szekta egyik tagjának kalandjait izgulhatják végig.

A harmadik szezon során a fejvadász és a korábban általa megmentett kis Grogu (másnéven Baby Yoda) visszautaznak Mandalore-ba, hogy Din vezekelhessen a szabályszegésért amitt, hogy megmutatta az arcát a kis zöld lénynek.

Daisy Jones & The Six 1. évad – Prime Video (2023. március 3.)

A Taylor Jenkins Reid bestseller regénye alapján készült fiktív zenés történet egy 1970-es évekbeli együttesről szól, amelynek élén a tehetséges Daisy Jones (Riley Keough) és a karizmatikus Billy Dunne (Sam Claflin) áll. Egyesek szerint a szóban forgó bandát a legendás Fleetwood Mac nevű zenekar ihlette.

A sztori az együttes ’70-es évek során elért villámgyors sikeréről és hirtelen feloszlásáról szól, de a készítők mindezt egy olyan hiteles köntösbe csomagolták, hogy a néző azt érezheti, hogy egy valódi zenekar történetét követi nyomon.

Ez is érdekelhet: 4 Oscar-díjas színész, aki a sorozatok világában is megállta a helyét

Te 4. évad, 2. felvonás – Netflix (2023. március 9.)

A nagy népszerűségnek örvendő Te című sorozat 4. évadának 1. része februárban debütált a Netflixen, azonban a második felvonás már most a nyakunkon van.

A történet Joe Goldberget (Penn Badgley), egy New York-i könyvesbolt vezetőjét mutatja be, aki beleszeret egy íróba, Guinevere Beckbe (Elizabeth Lail). Egy idő után azonban megszállottja lesz a lánynak és a közösségi média segítségével folyamatosan figyeli a Guineveret, később pedig igyekszik mindenkit eltávolítani a közeléből.

A negyedik szezon során Joe a 3. szezon eseményei után megpróbálja újraépíteni az életét Londonban.

Ted Lasso 3. évad – Apple TV+ (2023. március 15.)

A szórakozott amerikai származású fociedzőről, Ted Lassóról (Jason Sudeikis) szóló sorozat valósággal meghódította a világot. A történet szerint egy angol élvonalbeli gárda kinevez egy mindig pozitív, kissé furcsa amerikai-futball edzőt a csapat élére. Csupán annyi a szépséghiba, hogy Lasso egyáltalán nem ért a labdarúgáshoz.

Ez azonban egyáltalán nem érdekli a csapat tulajdonosát, Rebeccát (Hannah Waddingham), aki kifejezetten arra törekszik, hogy a csapat leszerepeljen, ugyanis így akar keresztbe az hűtlen exférjének, akinek ez a sportklub a mindene.

Lasso hozzáállása és akaratereje azonban minden előzetes várakozást felülmúl.

Utódlás 4. évad – HBO Max (2023. március 26.)

Az Utódlás a végtelenül gazdag Roy famíliát követi nyomon, és a hatalmi harcot, amely azt követően alakul ki, hogy a családfő, Logan Roy (Brian Cox) egészségügyi válságba kerül.

A negyedik évad során Royéknak minden eddiginél nagyobb kihívásokkal kell megküzdeniük, de nem lesz egyszerű dolguk, ugyanis Logan eszén kifejezetten nehéz túljárni.

The Big Door Prize 1. évad – Apple TV+ (2023. március 29.)

Ebben a vadiúj Apple TV-sorozatban Chris O'Dowd alakítja Dustyt, egy szimpatikus, mégis kissé szerencsétlen középiskolai tanárt, aki az átlagember mintapéldája. A humorral tűzdelt dráma egy amerikai kisvárosban játszódik, ahol egy rejtélyes, Morphos nevű gépezet kártyákat bocsát ki, amelyekből kiderül, hogy a helyi polgároknak mi a rejtett képességük.

A helyi paptól kezdve Dusty feleségéig és tinédzser lányáig mindenki megkérdőjelezi a jövőjét, és azon tűnődik, hogy a Morphos vajon egy csaló, egy ámokfutó mesterséges intelligencia, vagy a végzet hírnöke.

The Power 1. évad – Prime Video (2023. március 31.)

Naomi Alderman 2016-os regénye alapján készült sorozatban, egy furcsa jelenség rajzolódik ki, miszerint a világ különböző pontjain élő tinilányok hirtelen rájönnek, hogy az ujjaikkal áramütést tudnak mérni az emberekre. A képesség hamarosan minden korosztálybeli nőre kiterjed, és világszerte megváltoztatja a hatalmi dinamikákat.

A főszereplő Toni Collette a washingtoni Seattle polgármesterét alakítja, John Leguizamo a férjét, Auli'i Cravalho pedig az új képességekkel felruházott lányukat.

Forrás: BBC

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk