A Te című sorozat plakátja.
Közel a február, a Netflix pedig a következő hónapban sem hagyja cserben a nézőit. Számos izgalmas széria kerül fel a legnagyobb streaming szolgáltató műsorába, ennek apropóján pedig az alábbi cikkben pedig öt olyan sorozatot mutatunk be, ami februárban debütál a Netflixen.

Freeridge (1. évad) – 2023.02.02.

A Freeridge első évada egy csapat középiskolás tinédzsert mutat be, akik hozzájutnak egy elátkozott dobozhoz, ezáltal pedig sötétséget és szerencsétlenséget szabadítanak magukra.

A középpontban két nővér, Gloria és Ines, valamint barátaik, Demi és Cameron állnak, akik a középiskolában és a nemrég megszerzett átok alatt kell helytállniuk. A széria első ránézésre valamilyenfajta horrornak tűnik, ám az ijesztegetések mellett a néző egy nagy adag humort is kap a nyakába.

My Dad the Bounty Hunter – 2023.02.09.

Ez az új, családbarát animációs sorozat, a My Dad the Bounty Hunter egy Terry nevű, egy látszólag átlagos apa és a családja történetéről szól. A gyerekeknek azonban egyre gyanúsabbá válik a folyamatosan távollevő apjuk, ezért amikor Terry legközelebb munkába indul, titokban ők is velük tartanak. A legnagyobb meglepetésükre Lisa és Sean hamarosan megtudják, hogy apjuknak nincs rendes munkája, mivel ő egy intergalaktikus fejvadász, aki a földönkívüliek ellen harcol.

Ez is érdekelhet: 4 izgalmas dokumentumfilm, ami nagyot fog szólni a következő hetekben

Te (4. évad) – 2023.02.09.

A nagy népszerűségnek örvendő Te című sorozat 4. évadának 1. része során Joe a 3. szezon eseményei után megpróbálja újraépíteni az életét Londonban.

A történet Joe Goldberget, egy New York-i könyvesbolt vezetőjét mutatja be, aki, beleszeret egy íróba, Guinevere Beckbe. Egy idő után azonban megszállottja lesz a lánynak és a a közösségi média segítségével folyamatosan figyeli a Guineveret, később pedig igyekszik mindenkit eltávolítani a közeléből.

Outer Banks (3. évad) – 2023.02.23.

Az Outer Banks egy észak-karolinai tengerparti városban játszódik, ahol óriási társadalmi szakadék húzódik a gazdag idénylakók és a munkásosztálybeli helyiek (Kooks és Pogues) között. A sorozat egy csapat pogue-i tinédzsert követ, akik a The Cut-ban élnek, és elhatározzák, hogy kiderítik, mi történt a csoport vezére, John B eltűnt apjával, azonban a misszió közben egy rég elveszett kincs nyomaira bukkannak, ami teljesen megváltoztatja az életüket.

Formula 1: Hajsza a túlélésért (5. évad) – 2023.02.24.

Februárban visszatér a valaha készült egyik legsikeresebb sportdokumentum-széria. A sorozat soha nem látott módon mutatja be a száguldó cirkusz belső világát, mivel a rajongók olyan belsős információkat tudhatnak meg, amiről korábban nem is álmodtak.

A 4. évad rendkívül érdekfeszítő volt, nyilvánvalóan azért, mert 2021-es év volt a sportág történetének egyik, ha nem a legizgalmasabb idénye Max Verstappen és Lewis Hamilton őrült csatározása miatt.

Az 5. évad a kissé egyhangúra sikeredett 2022-es szezont mutatja majd be, de biztosra vehetjük, hogy a készítők lefilmezték a tavalyi év legdrámaibb pillanatait, tehát garantáltan nem fogunk unatkozni.

Forrás: ScreenRant


A figyelmetekbe ajánljuk