Pamela közelről

4 izgalmas dokumentumfilm, ami nagyot fog szólni a következő hetekben

Drámából, botrányból és sokkoló történetekből most sem lesz hiány.


Könyörtelen tenisz 

A Netflix népszerű Hajsza a túlélésért sorozata, amely a Forma-1 világának kulisszái mögé engedett betekintést, most a tenisz idegőrlő világába vezeti a nézőket. A doku-sorozat, amely közvetlenül a 2023-as Grand Slam-szezon előtt jelenik meg, a sportolókat – köztük Nick Kyrgiost, Iga Swiateket, Sloane Stephenst, Frances Tiafoe-t, Casper Ruudot és Stefanos Tsitsipast – követi majd nyomon, amint az Australian Open, a French Open, a Wimbeldon és a US Open versenyein indulnak.

Megjelenési dátum: január 13.

Ez is érdekelhet: 5 sorozat, amit mindenképp látnod kell, ha szeretted a Fehér Lótuszt!

A Glee ára

Ryan Murphy zenés komédiája, a Glee hat évada alatt számos ellentmondás tragédia történt, többek között három fontos szereplő halála: Cory Monteith (aki 2013-ban 31 évesen halt meg kábítószer-túladagolásban), Mark Salling (aki 2018-ban öngyilkos lett) és Naya Rivera (aki 2020-ban 33 évesen fulladásos balesetben hunyt el). Az ID A Glee ára című dokumentumfilme erre a három halálesetre fókuszál, illetve, hogy ez milyen hatással voltak a szereplőkre és a Glee közösségére, és hogyan járulhatott hozzá a hírnév.

Megjelenési dátum: január 16.

Az 1619-es projekt

Nikole-HannahJones Pulitzer-díjas újságíró lesz a Hulu házigazdája az eredetileg a New York Times számára készített 1619 Project bővítésének. A részben Oprah Winfrey által készített sorozat az Egyesült Államok történelmének újragondolására törekszik a rabszolgaság maradandó örökségének és a fekete amerikaiak hozzájárulásának vizsgálatával.

Megjelenési dátum: január 26.

Pamela közelről

A tavaly bemutatott Hulu-sorozat a Pam & Tommy állítólag nem igazán nyerte el Pamela Anderson tetszését. A produkció az 1990-es évekbeli, hírhedt szexvideó-botránya és akkori férjével, Tommy Lee-vel kötött házasságáról szól, amihez a színésznő állítólag nem adott engedélyt. Most azonban lehetőséget kapott, hogy ő maga is megossza történetét a Pamela közelről című sorozatban, amely betekintést engedett Anderson életének és karrierjének alakulására a kisvárosi lánytól a szexszimbólumig.

Megjelenési dátum: január 31.

Olvasd el ezt is! Öt fantasztikus sorozat, amit nem találsz meg sem a Netflixen, sem az HBO GO-n

Stolen Youth: Inside the Cult at Sarah Lawrence

A háromrészes dokumentumsorozat sorozat egy apuka, Larry Ray történetét vizsgálja, akinek 2010-től kezdve sikerült egy főiskola, a Sarah Lawrence College diákjait egy szexszektába kényszerítenie. A sorozatban maguk a diákok mesélnek a történtekről, illetve arról, hogy miképp élték túl, és hogyan hatnak rájuk mind a mai napig az élmények.

Megjelenési dátum: február 9.


A figyelmetekbe ajánljuk