5 sorozat, ami júliusban érkezik a Netflixre
Netflix

5 sorozat, ami júliusban érkezik a Netflixre

Júliusban a legtöbb ember a nyaralással van elfoglalva, ám a délutáni csendes pihenő közben, vagy az esti alvás előtt néha kifejezetten jó érzés „sorozatozni” egy kicsit. Pont emiatt az alábbi cikkben öt olyan sorozatot gyűjtöttünk össze, ami júliusban érkezik a Netflixre.


Stranger Things 4: Volume 2 (2022. július 1.)

Kicsivel több mint egy hónappal azután, hogy a Stranger Things 4 első fejezete Kate Bush Running Up That Hill című számát a nyár meglepetés-dalává tette, a Netflixre két nagyjátékfilmes záróepizód érkezik. A „vég kezdeteként" beharangozott epizódokban kedvenc Hawkins-hőseink még több Vecnával fognak megküzdeni a sorozat ötödik és egyben utolsó évada előtt.

Boo, Bitch! (2022. július 8.)

Egy éjszaka folyamán egy végzős gimnazista, aki eddig biztonságban, a radar alatt létezett, megragadja a lehetőséget, hogy megváltoztassa az életét, csakhogy másnap reggel rájön, hogy ő egy szellem! A főszerepekben Lana Condor és Aparna Brielle látható.

Kung Fu Panda: A sárkánylovag (2022. július 14.)

Jack Black sok év után végre visszatér a Dreamworks televíziós spinoffjában. A sztori szerint Po egy angol lovaghoz csatlakozik, aki varázslatos fegyverek visszaszerzésére, és hírnevének helyreállítására készül.

Resident Evil (2022. július 14.)

Jade Wesker a túlélésért küzd egy olyan világban, amelyet vérszomjas fertőzöttek és tudatromboló lények lepnek el. Jadenek nincs könnyű dolga, hiszen folyamatosan kísérti a múltja, apja hátborzongató kapcsolatai a baljós Umbrella Corporationnel, de leginkább az, ami a húgával, Billie-vel történt...

Uncoupled (2022. július 29.)

Michael (Neil Patrick Harris ) azt hitte, hogy az élete tökéletes, amíg a férje 17 év házasság után el nem hagyja. Egyik napról a másikra Michaelnek kettő súlyos kihívással is szembe kell néznie: elveszíti azt, akit a lelki társának hitt, és hirtelen egy egyedülálló meleg férfiként találja magát a negyvenes évei közepén New Yorkban.


A figyelmetekbe ajánljuk