Vilmos herceg
Getty Images
Minden törekvés ellenére Vilmos nem akar testvérével kibékülni

A dal, ami Vilmos herceget édesanyjára, Diána hercegnére emlékezteti

Vilmos herceg és Harry herceg az évek során számos megható emléket osztott meg a néhai Diána hercegnéről. Ezek közül néhány egészen szívszorító, de akadnak vicces és imádni való pillanatok is. Nemrégiben pedig a trónörökös megemlített egy dalt, amelyről mindig édesanyja jut eszébe.


Az Apple Time to Walk nevű podcastben a leendő király lenyűgöző részleteket osztott meg arról, hogyan próbálta Diána felvidítani őt és öccsét, amikor vissza kellett térniük az internátusba. Ehhez pedig egy bizonyos Tina Turner-dalt kellett lejátszania, amelyről a hercegnek mind a mai napig édesanyja jut eszébe.

Ez is érdekelhet: A sztori John Travolta és Diána hercegné legendás tánca mögött

Az egyik dal, amit sokszor hallgattunk és ami mindvégig megmaradt bennem – titokban a mai napig nagyon élvezem –, az Tina Turner The Best című dala. A kocsi hátsó ülésen ültem és együtt énekeltük, igazi családi pillanat volt

– emlékezett vissza Vilmos.

Vilmos szerint a hercegné olykor annyira beleélte magát a dalba, hogy teli torokból kiabálta a dalt és közben nagyokat nevettek. Vilmos herceg a továbbiakban arról elmélkedett, hogy Diána technikája remekül működött, hiszen csak akkor esett le nekik, hogy vissza kell térniük a bentlakásos iskolába, amikor már az intézmény kapujánál álltak.

Bármikor, amikor meghallom ezt a dalt, visszarepít azokhoz az autós utakhoz, és rengeteg emléket idéz fel bennem édesanyámról

– tette hozzá Vilmos.

A figyelmetekbe ajánljuk