sylvester stallone és richard gere

Diána miatt még Sylvester Stallone és Richard Gere is majdnem összeverekedett

Talán nehéz elképzelni, de kisebb dulakodásba torkollt egy vacsora, amikor Hollywood két nagyágyúja, Richard Gere és Sylvester Stallone versengeni kezdett a szívek királynőjéért. És bár Diána hercegné élete nyitott könyv volt, és megannyi különös anekdotát lehetett olvasni az ügyeiről, ezt a történetet kevesen ismerik. Na, de nem baj! Mi elmeséljük.


Volt idő, amikor Sylvester Stallonét és Richard Gere-t Hollywood két legjelentősebb férfiszínészeként tartották számon, míg előbbi a Rocky- és Rambo-filmsorozatokban szerzett hírnevet magának, addig utóbbi a magas, jóképű nőcsábász megtestesítője volt az olyan produkcióknak köszönhetően, mint a Mennyei napok, az Amerikai dzsigoló, a Garni-zóna és persze a Micsoda nő!

Bár mindkettőjük filmográfiája stílusban és tartalomban is jócskán eltérő, az 1974-es A lordok bandája című filmben eredetileg együtt szerepeltek volna. A forgatás közben azonban Gere-t lecserélték, szerepét Perry King vette át. A színészt állítólag azért rúgták ki, mert ő és Stallone között elmérgesedett a viszony, a rivalizálás pedig tarthatatlanná vált.

Ez is érdekelhet:Sylvester Stallone nyilvánosan kapzsinak és lustának nevezte Bruce Willist

A beszámolók szerint ellenségeskedésük négy évtizeden át tartott, mivel Gere soha nem bocsátotta meg Stallonénak, amiért kirúgatta őt a filmből. A balhéjuk pedig egy buliban csúcsosodott ki, ahol kis híján egymásnak estek Diána hercegné miatt.

De ki számolt be erről a bizarr incidensről? Nem más, mint maga Sir Elton John, aki köztudottan jó kapcsolatot ápolt a néhai hercegnével.

Elton John 2019-es önéletrajzi könyvében mesél arról az esetről, amikor exkluzív vacsorapartit szervezett, amelyen olyan legendák is jelen voltak, mint George Michael, Richard Curtis és Jeffrey Katzenberg. Az esemény legizgalmasabb része azonban a két színész konfliktusa volt.

Richard Gere és Diána rögtön nagyon megkedvelték egymást, és a kandalló mellett beszélgettek, de hirtelen megváltozott valami. Nem tudtam nem észrevenni, hogy a szobában furcsa hangulat uralkodik. Abból ítélve, hogy milyen pillantásokat vetett rájuk, Diána és Richard újonnan kibontakozó barátsága egyáltalán nem tetszett Sylvesternek. Azt hiszem, talán azzal a kifejezett szándékkal jelent meg a partin, hogy felszedje Diánát, de ez meghiúsult

– emlékezett vissza az énekes.

Amikor eljött a vacsora ideje, a társaság átvonult John étkezőjébe. A történet szerint Gere és Stallone eltűntek, ezért az énekes elküldte partnerét, David Furnish-t, hogy derítse ki, merre lehetnek. Később kiderült, hogy a két színész egymásnak feszült, és láthatóan ökölharccal akarták rendezni a Diánával kapcsolatos nézeteltéréseiket.

Olvasd el ezt is! A média miért volt megszállottja Diána hercegnének?

Szerencsére Furnish azzal oldotta meg a helyzetet, hogy a hadakozó duót az asztalhoz hívta. A minden szempontból kínos étkezés után Diána és Gere a kandalló mellett folytatták beszélgetésüket, a feldühödött Stallone pedig hazaviharzott.

A figyelmetekbe ajánljuk