Öngyilkos osztag 2

Öngyilkos osztag 2

A rendező elárulta, miért maradt ki Joker az Öngyilkos osztag 2-ből

James Gunn egy friss interjújában arról is beszélt, hogy a DC először egy másik szuperhősfilmmel kereste meg, de ő inkább kivárt, amig talál valamit, ami jobban vonzza.


Augusztus 6-án debütál a mozikban és az HBO Maxon, továbbá az HBO Go szolgáltatáson nálunk az Öngyilkos osztag 2, ami az első kudarca után azért tűnik mégis izgalmasnak, mert A galaxis őrzői-filmek rendezője és írója, James Gunn dolgozott a folytatáson.

Most a New York Timesnak nyilatkozva elárulta, hogy eredetileg a DC nem is ezzel a filmmel kereste meg először. Mint ismert, Gunnt egy online lejáratókampánynak köszönhetően kirúgta, mielőtt aztán végül újra leszerződtette volna A galaxis őrzői 3-hoz. A kettő között szerződött le a DC szuperhősfilmjére, így már mindkét univerzumban dolgozhat.

Gunn azt mondta, hogy amint híre ment a kirúgásának, a DC azonnal kopogtatott nála, de először egy Superman-filmet ajánlottak neki. Ő úgy döntött, hogy inkább vár egy kicsit, hátha akad olyan projekt, amit sokkal inkább szeretne csinálni, ekkor jött az Öngyilkos osztag 2, aminél bár megtartotta a korábbi filmek pár szereplőjét, amolyan finom reboot is a rosszul sikerült előző után. Kiderült, hogy Will Smith nem volt tervben, viszont Idris Elbával már régóta nagyon akart dolgozni.

Arra is választ adott, hogy az előző filmből miért nem tért vissza a Jared Leto által alakított Joker, amire azt felelte, hogy mivel a film egy háborús szituációban játszódik, nem nagyon lenne használható egy Joker féle karakter a csatamezőn.


A figyelmetekbe ajánljuk