Ugyanannak a rendezőnek köszönhetően része lesz a Marvel és a DC univerzumnak is.


Bár egyelőre nem tennénk fel rá fogadásból a házunkat a járványhelyzet folyamatos alakulása miatt, az Öngyilkos osztag folytatása/rebootja elvileg augusztus 6-án érkezik meg a mozikba. A film rendezője, James Gunn nemrég egy fotót közölt magáról munka közben, egyúttal váratlanul bejelentve, hogy az eddig is erős szereplőgárdát felvonultató filmben szerepelni fog valamilyen formában Sylvester Stallone is.

Arról nem tudni, milyen formában láthatjuk, de mivel nyári premierdátuma van a filmnek, így vélhetően már az utómunkánál tartanak. Ebből pedig lehet tippelni, hogy Stallone vélhetően a hangját adja majd valamelyik karakternek, mondjuk az animált cápafejű King Sharknak. A lényeg, hogy ő is része lesz a DC filmes univerzumának. Érdekesség, hogy a Marvel mozis univerzumnak is Gunn miatt lett a része, feltűnt ugyanis egy apró, de fontos szerepben A galaxis őrzői 2-ben is, amin szintén a rendező dolgozott.

 2

Friss

Nagyon ritka régészeti lelet: bálna csontvázat találtak Thaiföldön

Szinte tökéletesen megőrzött bálna csontvázat találtak Thaiföldön, amelyet 3000 és 5000 év közöttinek gondolnak a szakértők.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk