Hollywood első számú akciósztárjának eladóvá vált otthona, úgy tűnik nem sokakat hozott lázba. Vagy csak túl drága?


A Stallone-család kész megválni a hatalmas, Rocky és Rambo emléktárgyaktól hemzsegő luxusotthonától, ami az egyik legértékesebb „sztárlak". Több tíz milliót engedtek már az árból – egészen pontosan 25 millió dollárral kevesebb, mint az a 110 millió dolláros ár, amit a színész először kért az ingatlanért–, így most potom 85 millió dollárért bárki megveheti.

Compass via The Grosby Group/ Profimedia- Red Dot


„Kezdetben nem voltak biztosak abban, hogy el akarják-e adni a házat. Emiatt magasan jegyezték az árat, amíg tényleg el nem döntötték, hogy mit szeretnének"

– mondta egy ingatlanos, majd hozzátette, hogy Stallone-ék végleg úgy döntöttek, hogy megválnak egykori otthonuktól. Ezért is engedtek sokat az árból – ám még így is eszméletlenül drága – , ugyanis január óta nem sokan érdeklődtek. Lehet, hogy a későbbiekben még ennél is többet kell majd lefaragniuk? A jövőben kiderül.

Compass via The Grosby Group/ Profimedia- Red Dot

Az ingatlan egyébként egy 3,5 hektáros telken fekszik, és csodálatos panorámával rendelkezik. A ház új tulajdonosa gyönyörködhet majd a környező hegyekben, valamint Los Angeles elképesztő látképében.

„A ház hatalmas, mégis igazán otthonos"

– állítja az ingatlanos.

Sylvester Stallone hatása és öröksége pedig akarva akaratlanul is érződik a házon. A villán belül számos Rambo és Rocky ihletésű műalkotás és szobor található, amelyek a filmjei előtt tisztelegnek – köztük az egyik leglátványosabb egy óriási szobor, amely a medence mellett található.

Compass via The Grosby Group/ Profimedia- Red Dot

(Mansion Global)

A figyelmetekbe ajánljuk