Katalin hercegné
Getty Images

Az egykori bizalmas szerint Diána nagyon büszke lenne Katalin hercegnére

Katalin hercegnét évek óta Diánához hasonlítják, azonban ez a jelenség az elmúlt időszakban egyre csak fokozódott.


Az egykori királyi komornyik, Paul Burrell – aki annak idején Diána hercegnével is együtt dolgozott – szerint Katalin büszkévé tenné Vilmos néhai édesanyját.

Szerintem Diána nagyon büszke lenne rá. Ők ketten [Vilmos és Katalin] az aranypár, és egy nap ők lesznek a királyunk és a királynénk, és ami igazán boldoggá tesz, az az a tény, hogy Diána gyűrűje most ismét egy walesi hercegné ujján van, ahol régen volt, és egy nap a királyné ujján lesz, ahol lennie kellett volna

– mondta Burell.

Ez is érdekelhet: A történet Diána hercegné ikonikus fekete ruhája mögött

Annak ellenére, hogy Burell azt állítja, Diána nagyon örülne annak, hogy legidősebb fia ilyen feleséget választott magának, azonban úgy gondolja, hogy Vilmos és Harry közelmúltbeli konfliktusa miatt nagyon feldúlt lenne.

Az édesanyjuk elképzelése az volt, hogy ők ketten elválaszthatatlanok lesznek, együtt nőnek fel, és két herceg lesz belőlük, az egyikük egy nap király lesz, és a másik pedig támogatja az uralkodót

– folytatta az egykori komornyik.

Az előbbi idézet azért is különösen érdekes, mivel Harry a Tartalék című könyvében azt állította, hogy ő és Vilmos bizonyos mértékig mindig is riválisok voltak, és odáig ment, hogy „archnemezisének”, azaz ősellenségének nevezte a bátyját.

A konfliktus nagyon úgy tűnik, hogy egyhamar nem fog elcsitulni, ugyanis egyes sajtóinformációk szerint a Vilmos és Harry a könyv megjelenése óta nem beszéltek egymással.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk