tom Cruise mosolyog
Getty Images

Tom Cruise magánrepülővel küldött tortát Vilmosnak és Katalinnak karácsonyra

Tom Cruise szereti a filmeket, a szcientológiát, és talán kevesen tudják, de rajongásig imádja a kókuszos tortát. A színész minden évben karácsonyra különleges édességet küld barátainak és színésztársainak. Idén pedig Vilmos herceggel és Katalin hercegnével bővült a listája.


Tom Cruise imádott kókuszos tortáját küldte a királyi párnak az Egyesült Királyságba. A sztár mindig magánrepülőgépével szállítja a világ legexkluzívabb karácsonyi ajándékait Los Angelesből, ez pedig idén sem volt másképp.

Ez is érdekelhet:Egy világsztárral lett nagyon jóban halála előtt Erzsébet királynő

Egy bennfentes néhány részletet is elárult Cruise különös szokásáról:

Ez egyfajta erőfitogtatás a showbizniszben. A királyi családtagok hozzáadása ehhez a listához csak azt mutatja, hogy ismertsége és befolyása mekkora.

Tavaly Tom Cruise extra édessé tette a karácsonyát a Mission Impossible 7 stábjának is. Háromszáz karácsonyi finomságot, azaz Tom Cruise-tortát utaztattak át az Atlanti-óceánon, és közel 8000 kilométert utaztak, hogy boldoggá tegyék a szorgalmas stábot. Különböző forrásokból az is kiderült, hogy a színész csak a süteményekre közel 15 ezer dollárt költött.

Idén pedig többször is olvasni lehetett arról, hogy a színész jó kapcsolatot ápol a brit királyi családdal és a leendő királlyal, miután találkozott velük a Top Gun 2 zártkörű vetítésén, majd a Maverick premierjén is.

Ez is érdekelhet:Kate Winslet megdöntötte Tom Cruise víz alatti rekordját

Az évek során a filmsztár számára ez egy elmaradhatatlan ünnepi hagyománnyá nőtte ki magát. Ízletes kókuszos tortákat ajándékozz barátainak, és rengetegen kaptak már a finomságból – hollywoodi sztárkollégák, újságírók és producerek is.

A figyelmetekbe ajánljuk