Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Kate Winslet megdöntötte Tom Cruise egyik rekordját. A színésznő több mint 7 percet töltött a víz alatt az Avatar második részének forgatásán – ez a filmjeiben rendre életveszélyes kaszkadőrjeleneteket bevállaló Cruise-nak „csak" 6 percig sikerült. És hogy mi a legviccesebb a sztoriban? Az Oscar-díjas Winslet napokig nem is tudta, hogy rekordot döntött.


„Vicces, mert nem figyelem a média eseményeit, és Instagramon sem vagyok fent. Mármint egyáltalán nincs kapcsolatom az életemnek ezzel a részével. Szóval egész héten csak jöttek egymás után hozzám az emberek és gratuláltak a teljesítményemhez, hogy >> 7 perc 14 másodperc, az szép! <<, én pedig meg voltam döbbenve, hogy honnan tudnak erről"

nyilatkozta a színésznő az Entertainment Tonightnak, aki azt is hozzátette, hogy nagyon büszke magára, bár azzal is tisztában van, hogy nem tudná megismételni saját teljesítményét még egyszer.

Egy négy hetes intenzív tréning után tudtam ezt teljesíteni, amiben merülés is volt, és nagyon élveztem."

Winslet az interjúban azt is elárulta, hogy James Cameron mára már ikonikussá vált filmjének folytatásában egy vízben élő szereplőt fog játszani, amit azért élvez nagyon, mert önmagát is vízszerető embernek tartja. Az Avatar második része várhatóan 2022 decemberében kerül a mozikba.

Friss

Egy fellépés erejéig újból összeállt a Backstreet Boys és az 'N Sync fele

A Pride hónap alkalmából lépett fel a Backstreet Boys.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így lehetünk teljesek egyedül is

Az egyedüllét nehéz munka. Van néhány tippünk arra, hogyan lehet mégis élvezni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A mesterséges intelligencia se érti, miért nem kezd Jadon Sancho

A Borussia Dortmund szélsője és a Manchester United nyári célpontja még egy percet se játszott az angol válogatottban az EB-n. Kielemezte a mesterséges intelligencia és nem talált magyarázatot az okára.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk