Cruise még a Mission: Impossible – Titkos nemzet forgatásán állította fel, Winslet simán lepipálta.


Tom Cruise hírhedt arról, hogy filmjeiben rendre életveszélyes kaszkadőrjeleneteket vállal be. A Mission: Impossible – Titkos nemzet című filmjének egyik jelenetéhez például 6 percen keresztül nem vehetett levegőt egy víz alatti jelenet forgatása közben. Ha világrekordot nem is döntött, színészek közt abszolút rekordernek számított ebben valószínűleg, egészen mostanáig. Kate Winslet ugyanis simán lepipálta bő egy perccel – írja a CNET.

Winslet az Avatar 2 egyik jelenetéhez kellett visszatartania a lélegzetét, ami víz alatt is fog játszódni és lesznek benne vízben élő lények is. Egy ilyent játszik a színésznő.

Meg kellett tanulnom búvárkodni a szerephez, elképesztő volt. Egyszer 7 perc 14 másodpercig tartottam vissza a lélegzetem, nagyon őrült dolgokat csinálunk.

Friss

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Íme, 3+1 ötlet a fokhagyma felhasználására

A fokhagyma antioxidánsokban és természetes antibiotikumokban gazdag egészséges zöldség. Hogyan használhatnánk fel minél sokrétűbben a hétköznapokban?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk