Chic Stays című könyv néhány oldalpárja
Assouline

8 könyv, amely csillapítja az utazás iránti vágyunkat

Egy jó coffee table book sokkal több, mint egy elegáns tárgy a dohányzóasztalon: akkor választottunk jól, ha újra és újra arra késztetnek minket, hogy kinyissuk őket. Nyolc ilyen kötetet ajánlunk, melyek nem mellesleg gondolatban csodálatos tájakra repítenek bennünket.

Living in Provence

Living in Provence k\u00f6nyv

Book Depository

Végeláthatatlan levendulamezők, varázslatos falvak, könnyfakasztóan kiváló ételek, mesés borok, szikrázó napsütés, hullámzó tenger – nem véletlen, hogy Provence oly sok művészt ihletett már meg Alphonse Daudet-től Vincent van Gogh-ig. A Living in Provence című könyv a dél-franciaországi régió legszebb otthonaiba nyújt bepillantást, s egyben bemutatja a helyre jellemző életérzést.

prettycitynewyork : Discovering New York's Beautiful Places

prettycitynewyork : Discovering New York's Beautiful Places k\u00f6nyv

Book Depository

New York ezer arccal bír, és még azok is találhatnak benne felfedeznivalót, akik azt gondolják, egészen jól ismerik. Fákkal szegélyzett körutak, magával ragadó kis üzletek, kihagyhatatlan látnivalók és rejtett szépségek tárulnak fel a prettycitynewyork: Discovering New York's Beautiful Places albumban, megszólítva mindenkit, akik szeretik a világ egyik legcoolabb városát.

Overview : A New Perspective of Earth

Overview : A New Perspective of Earth k\u00f6nyv

Book Depository

Ki gépen száll fölébe, az szálljon minél magasabbra, ugyanis a műholdak szintjén nyílik a legkáprázatosabb kilátás a Földre és annak tájaira. A méltán népszerű Daily Overview Instagram-oldal lenyűgöző műholdas felvételeit az Overview: A New Perspective of Earth című könyvben gyűjtötték össze, hogy mindig a dohányzóasztalunkon tudhassuk őket.

Slim Aarons: La Dolce Vita

Slim Aarons: La Dolce Vita k\u00f6nyv

Book Depository

Slim Aaronst, a hírességek és a felső tízezer ikonikus fotósát több évtizednyi szoros kapcsolat fűzte Olaszországhoz, mely időszak alatt mesterien örökítette meg azt a bizonyos dolce vitát. A Slim Aarons: La Dolce Vita című kötet ezeket fűzi össze, minket, a képek szemlélőit pedig elkápráztat, és kicsit kínoz is, hogy nem teremhetünk azonnal ezeken a csodálatos helyeken.

Mykonos Muse

Mykonos Muse k\u00f6nyv

Book Depository

Miért nevezték annyian és annyiszor Paradicsomnak Míkonoszt a történelem során? A Mykonos Muse kötet megadja a választ, és felfedi az Égei-tengeren fekvő kis sziget rejtett és nem rejtett kincseit. Régi és új fotók, idézetek és leírások tarkítják ezt a színpompás könyvet, mely garantáltan meghozza a kedvet ahhoz, hogy (legalább) egyszer személyesen is felkeressük a szigetet.

The World's Most Beautiful Libraries

The World's Most Beautiful Libraries k\u00f6nyv

Book Depository

Nemcsak könyvmolyoknak és a könyvtárak szerelmeseinek találták ki a The World's Most Beautiful Libraries könyvet, hanem minden egyes, szépre kíváncsi utazónak. A kötet a világ legrégebbi és legcsodálatosabb könyvtárait mutatja be, melyeket az emberi tudás és végtelen lehetőségek szimbólumaként építettek fel a mesterek – nekünk pedig csupán válogatni kell közülük, hogy legközelebb melyiket keressük fel, és hol szívjuk magunkba az évszázados faburkolat, az ódon falak, és a történelmi lapok illatát.

Four Seasons: The Art of Hospitality

Four Seasons: The Art of Hospitality k\u00f6nyv

Book Depository

A Four Seasons szállodalánc a világ számos pontján gondoskodik arról, hogy felejthetetlenné váljon az otthonunktól távol töltött idő. Mivel mostanában honvágyunk nemigen van, sokkal inkább utazásvágyunk, idézzük meg kedvenc szállodáinkat, és azokat az embereket, akik hivatása, hogy a lehető legkellemesebbé tegyék mások utazását. Ignasi Monreal elképesztő festményei előttük tiszteleg a Four Seasons: The Art of Hospitality című könyvben.

Chic Stays

Chic Stays k\u00f6nyv

Book Depository

Sofia Coppola fényűző olaszországi menedékhelyétől, Kate Moss kedvenc Maldív-szigeteki tengerpartján át Kate Winslet imádott skót szigetéig a Chic Stays 36 híresség legkedvesebb nyaralóhelyét mutatja be csodálatos fotókon és személyes történeteken, tippeken keresztül. Figyelem: nemcsak a helyszínek sikkesek, maga a kötet is igazi menőség!


A figyelmetekbe ajánljuk