II. Erzsébet királynő mosolyog
Fotó: Getty Images

Egy világsztárral lett nagyon jóban halála előtt Erzsébet királynő

Annyira jól kijöttek, hogy együtt is ebédeltek.


A királyi család számos hírességgel került közeli kapcsolatba, Ellie Gouldingtól a Beckham családig. A Times új riportjából pedig kiderült, hogy Erzsébet királynő nagyon meglepő barátságot kötött halála előtt, mégpedig a Mission Impossible színészével, Tom Cruise-zal. A beszámoló szerint a sztárnak a platina jubileum alkalmából kellett volna találkoznia a királynővel – az uralkodó azonban túlságosan gyenge volt ahhoz, hogy találkozzon vele.

Ez is érdekelhet: Így változnak a királyi családtagok titulusai Erzsébet királynő halála után

A királynő tudatta, hogy nagyon csalódott, amiért nem találkozott Tommal a szépségversenyen, ezért meghívták egy különleges túrára a windsori kastélyba, ahol mindent előkészítettek számára

– nyilatkozta egy forrás.

Bár Tom is részt vett a platina jubileumi ünnepségen – mondott néhány sort a Buckingham-palotában tartott nagyobb ünnepségeken –, a királynőt is meglátogatta Windsorban. Akciósztárként kezelték, a hírek szerint helikopterrel érkezett a helyszínre, és engedélyt kapott arra is, hogy elsüssön egy pisztolyt a jeles alkalom miatt.

A duó olyan jól kijött egymással, hogy állítólag egy újabb ebédre szóló randevút beszéltek meg, de Erzsébet királynő elhunyt, mielőtt erre sor kerülhetett volna.

Cruise egyébként az elmúlt években elég sok időt töltött az Egyesült Királyságban, különösen tavaly, a legutóbbi Mission: Impossible-film forgatása miatt.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk