lejátszási lista, zene, spotify

Az elmúlt egy évben időnk legnagyobb részét az otthonunkban töltöttük. Így feltehetőleg sokan elérkezettnek látták az időt, hogy nagyobb lomtalanításra kerüljön sor. A tavasz beköszöntével a tavaszi nagytakarítás sem maradhat el, ilyenkor pedig jól jön egy kis motiváció, például egy tökéletes lejátszási lista formájában. Ezekből mutatunk most párat.CLEANING PLAYLIST 2021

Habár a takarítást érdemes minél sűrűbben – és kell is – csinálnunk, a mindennapjaink része, mégis sokszor szükségünk van egy kis motivációra. Ehhez pedig legjobb megoldás lehet egy pörgős zenéket felsorakoztató Spotify-lejátszási lista, ami az elmúlt évek legnagyobb slágereit tartalmazza, a címe pedig magáért beszél!

90's Party

Létezik olyan ember, aki ne imádná a 90-es évek zenéit? Ebben a lejátszási listában megtalálunk minden olyan számot, ami ahhoz kell, hogy kellőképp motiváltak legyünk. Sőt, még nosztalgiázhatunk is egy jót mindeközben.

A boldog hangulatot teremtő lejátszási lista sokak kedvence lesz, hiszen szinte minden olyan slágert megtalálunk benne, ami azt üzeni nekünk, hogy ne adjuk fel, meg tudjuk csinálni. Post Malone, Avicii és Harry Styles is szurkol nekünk. A több mint 8 órás lista tökéletes ahhoz, hogy a takarítás legelejétől a legvégéig végigkísérjen minket.

Magyar Top 50

A sűrűn frissülő Spotify-lista azoknak lehet a legmegfelelőbb, akik egyszerre imádják a hazai valamint a nemzetközi művészeket. Egy 50 számból álló toplista, mely Magyarország legtöbbet hallgatott számait sorakoztatja fel.

A figyelmetekbe ajánljuk