Az USA volt elnöke idén is megosztotta a nyári kedvenceit, mi pedig összeszedtük őket neked, íme!Barack Obama az Egyesült Államok elnökeként rendszerint megosztotta kedvenc dalait, filmjeit és könyveit, ezt a hagyományt pedig leköszönése óta is folytatja. Minden évben megosztja, hogy mit hallgatott a nyár során, ezt a szokását pedig idén se hagyta el.

Instagramra posztolt 50 számos listájában találunk olyan klasszikusokat, mint Stevie Wonder, Chet Baker, vagy éppen az Outkast, de egy halom friss dalt is Billie Eilish-tól J. Balvinon át egészen Megan Thee Stallionig. Összeszedtük a dalokat egy lejátszási listába, hogy elnöki hangulatban teljen a hétvégéd további része!

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk