Spotify hangszoró

Még jobban a magunk ízlése szerint formálhatjuk hamarosan a lejátszási listáinkat.Újabb frissítés érkezik a Spotify telefonos alkalmazására. Eddig nem volt lehetőség a lejátszási listákon belül megváltoztatni a borítóképeket, csupán a dalok sorrendjét. Az app legújabb verziójában azonban minden lejátszási listánál saját borítókép állítható be, szemben az eddig véletlenszerűen elhelyezett képekkel.

Még nem széleskörben érhető el az újítás, de időnként érdemes megnézni, hogy frissült-e az alkalmazás. Mindez Androidokra, az iPhone-okra és iPadekre is egyaránt rákerül.

Ha sikeresen frissítettük a Spotify-t, akkor kiválasztjuk az adott listát, majd azon belül a beállításokat jelölő három pontra kell kattintani. Ezután lesz egy újonnan megjelenő lehetőség Edit and Change Image néven (magyarul valószínűleg a Borítókép szerkesztése és feltöltése néven), amire kattintva ki tudjuk választani az általunk kedvelt képet.

Unplash/Zarak Khan

Sőt, még egy rövid jegyzetet is megadhatunk a lejátszási listáinkhoz, hogy mások is tudják, hogy milyen zenéket is tartalmaz az pontosan. Számos országban elérhető már az új verzió, napokon belül itthon is mindenki számára elérhető lesz.

A figyelmetekbe ajánljuk