Újabb frissítésekkel jelentkezett a Messenger; ráadásul az eddig megszokottaktól eltérően, egyszerre több újítást is bemutattak. A Facebook Messenger mellett az Instagram is kapott egy hasznos funkciót, amelyet egy hosszabb bejegyzésben részleteztek.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az Instagram és a Messenger chatje szépen lassan összeolvad, amelyet már a mostani cikkben és közös bejelentésben is érzékelni.

Többek között a Messenger kapott egy új archiválási funkciót a régebbi, már nem aktuális beszélgetések tárolására. Ezt annak érdekében vezették be, hogy ezentúl ne manuálisan kelljen kikeresni az archivált beszélgetéseket, hanem rendszeresítve legyenek. Mindehhez rá kell kattintanunk a fotónkra, és már meg is jelenik Archivált chatek címszó alatt. Ha pedig valakit frissen szeretnénk idetenni, akkor csak rá kell kattintanunk a beszélgetésre hosszan, majd az Archiválásra kattintani – innen egyébként bármikor visszahozható.

A másik nagyobb frissítés pedig, hogy a hangüzenetek küldésénél végre nem kell nyomva tartani a felvétel ikonját addig, amíg beszélünk: egy kattintással máris rögzíti a hangot a Messenger. Ráadásul ez hamarosan az Instagramon is elérhetővé válik.

Ha már Instagram: mostantól megnézhetjük, hogy az ismerőseink látták-e az üzenetünket. Ahogy a képen is látszik, külön jelzés lesz az üzenetküldőnek arról, hogy a másik fél elérhető-e, és látta-e az üzeneteket.

Emellett még sok új témával és matricával bővültek az appok, köztük új, Star-Wars-univerzumot ünneplő csevegési hátterekkel, mivel május 4-én volt a nem hivatalos Star Wars-nap


Friss

Megérkezett Kevin Smith He-Man sorozatának első előzetese

Ha rajongtál a régi rajzfilmsorozatért, esetleg a Dolph Lundgren főszereplésével készült filmmért, akkor imádni fogod.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4+1 élelmiszer, ami csökkentheti a koleszterinszintet

A szívbetegség a világ vezető halálozási oka. A magas koleszterinszint - különösen a „rossz" LDL - összefügg a szívbetegségek fokozott kockázatával. Annak érdekében, hogy ezt megelőzzük elengedhetetlen a megfelelő étrend. Íme, 5 olyan élelmiszer, amely csökkentheti a koleszterinszintet és enyhíti a szívbetegségek egyéb kockázati tényezőit.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A mexikói húsos palacsinta: a mennyei enchiladas

Az enchiladas egy kukorica-tortillába töltött húsos étel. Eredetileg a mexikói konyhából származik, és különböző hozzávalókkal töltik, többek között húsokkal, sajttal, babbal, burgonyával és zöldségekkel. Ezeket pedig chili alapú, illetve sajtszószokkal öntik nyakon. A jó hír, hogy ezt te is könnyedén elkészítheted a konyhádban!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk