új messenger kinézet

Új színeket és funkciókat kapott a Messenger

Az Instagramot is bevették a színkavalkádba, ha már összeolvadtak.


Már elérhető a legújabb frissítésben az új kinézet, amivel a Facebook némi színt adott a régóta megszokott fehér-kék Messenger-logónak.

A cég szerint az új logó „az üzenetküldés jövőjének az elmozdulását tükrözi, dinamikusabb, szórakoztatóbb, integrált módon fenntartható a kapcsolat a közeli ismerősökkel". Lényegében azt is mondhatnánk, hogy az új dizájnhoz lila-kék színátmenetet adtak hozzá, de az közel sem hangzik ilyen jól.

Az új logóval együtt a cég csevegési témákat is bevezetett, amelyek lehetővé teszik, hogy egy kicsit feldobjuk a beszélgetést. Ezen kívül változtathatjuk a kinézetét is az adott személyeknél, és további funkciók is hamarosan megjelennek; újabb szelfimatricák és eltűnési mód, ami segítségével be lehet majd állítani, hogy az üzenetek egy bizonyos idő után automatikusan törlődjenek.

Ezen kívül a Facebook nem csak a megfelelő színek kiválasztásával töltötte az elmúlt hónapokat. Az utóbbi időkben a vállalat egy csomó új funkcióval egészítette ki a Messengert, többek között a szobákat, a barátokkal közös videók megtekintésének lehetőségét, de a legnagyobb durranást,

hogy az Instagram és a Messenger összeolvad.

Valószínűleg logó színei is ennek a közös felületnek a szimbóluma.

Egyébként nem kell sokáig várni rá. A vállalat már bejelentette, hogy Észak-Amerikában már mindjárt elérhető lesz a közös chat, és így csak idő kérdése, mikor jut el hozzánk is.

A figyelmetekbe ajánljuk