Hamarosan Facebook-ismerőseinknek is üzenhetünk Instán, vagy akár a WhatsAppból is válaszolhatunk Instagram privát üzeneteinkre.Amerikában több embernek is megjelent már a telefonján egy frissítés Instagramon, aminek a leokézásával átalakul az app privát üzenetek ikonja a Messengerére. Egyelőre még nem lehet az appok közt üzenni, cserébe sokkal színesebb dizájnt kapott a privát üzenetek funkció több hangulatjellel, ami jobban hasonlít a Messenger külsejére.

A terv hosszútávon az, hogy teljesen integrálják az Instagram privát üzenetek részét a Facebook Messengerével és a szintén a Facebook tulajdonában levő WhatsApp üzenetküldő szolgáltatással. Így számíthatunk rá, hogy a jövőben már könnyedén üzenni tudunk bármelyik appról bármelyik app felhasználójának – írja a Verge.

Friss

NASA, ESA, STScI, Zili Shen (Yale), Pieter van Dokkum (Yale), Shany Danieli (IAS)

Sötét anyag nélküli galaxisra bukkant a Hubble

A sötét anyag minden kétséget kizáró hiányát azonosította az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA Hubble űrteleszkópja egy ultradiffúz galaxisban (UDG).

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Hazánkban forgatják a népszerű Netflix-sorozat következő évadát

Midsommar, Árnyék és Csont, Borderlands pár szuperprodukció, amit a közelmúltban forgattak hazánkban, és úgy tűnik nincs megállás!
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk